Keystone logo
Cranfield School of Management Senior Leader Apprenticeship+ Logistics and Supply Chain Management (Executiv) PgDip + MSc
Cranfield School of Management

Senior Leader Apprenticeship+ Logistics and Supply Chain Management (Executiv) PgDip + MSc

Cranfield, Regatul Unit

26 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.000 *

În campus

* PgDip Part-time

Introducere

Acest program cu jumătate de normă îndeplinește cerințele standardului revizuit de nivel 7 pentru senior senior ucenic. Organizațiile eligibile pot utiliza 14.000 GBP din taxa de ucenicie pentru a acoperi partea I a taxei de școlarizare a programului. Partea II poate fi finanțată de angajator sau de dvs. Aflați mai multe despre uceniciile noastre postuniversitare.

Programul de master Cranfield Senior Leader Apprenticeship+ Logistics and Supply Chain Management (Executive) a fost conceput în două părți. Partea I oferă o experiență de învățare distinctă și colaborativă, cu sesiuni de clasă intense și interactive. Veți dezvolta abilități, cunoștințe și încredere în achiziții, logistică și managementul lanțului de aprovizionare, permițându-vă să fiți lideri mai eficienți în cadrul organizațiilor dvs. Echipa noastră de predare, lider mondial, pune un accent enorm pe provocările din viața reală și pe cele mai bune practici din industrie, pe care le puteți aplica în propria organizație. Acest program vă va îmbunătăți capacitatea de a selecta în mod critic instrumentele și tehnicile care sunt cele mai relevante pentru provocările cu care se confruntă organizațiile dumneavoastră.

După finalizarea cu succes a modulelor predate, sunteți calificat să progresați în Partea a II-a, MSc în logistică și management al lanțului de aprovizionare (executiv), care vă permite să vă consolidați învățarea și să finalizați un proiect semnificativ bazat pe muncă în cadrul organizației dvs. Finalizarea cu succes a MSc vă oferă o oportunitate unică de a obține calitatea de membru cu drepturi depline la Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) și European Logistics Associations (ELA), cele trei lideri mondiali. organisme profesionale din domeniile logisticii, achizițiilor și managementului lanțului de aprovizionare.

Beneficiați de o cohortă diversă de studenți și de implicarea directă a facultății noastre în afacerile globale. După finalizarea cu succes a Părții I și a II-a, absolvenții vor primi Masterul în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare (Executiv) și vor avea o înțelegere profundă a problemelor de afaceri contemporane și o capacitate de a-și asuma roluri active de conducere.

Dacă sunteți în căutarea informațiilor despre MSc autofinanțat în logistică și management al lanțului de aprovizionare (executiv), vă rugăm să consultați aici .


Durata Partea I: 20 de luni (15 luni element predat plus cinci luni pentru evaluarea punctului final). Partea a II-a: progres de șase luni la master complet
Partea I de livrare: modulele predate sunt mapate la Standardul de ucenicie lider senior (SLA) revizuit. Acestea sunt evaluate prin misiuni care se referă la o gamă largă de teme de logistică, lanț de aprovizionare și management. Partea a II-a: proiectul de teză scris, este scris individual și trimis la sfârșitul cursului.
Calificare MSc, PgDip

Admitere

Despre Școală

Întrebări