Keystone logo
Cranfield School of Management MSc in Logistics and Supply Chain Management
Cranfield School of Management

MSc in Logistics and Supply Chain Management

Cranfield, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 25.250 / per year *

În campus

* pentru studenții de peste mări; 13.400 GBP pentru studenții de acasă

Introducere

MSc-ul nostru în logistică și management al lanțului de aprovizionare a fost proiectat împreună cu profesioniști seniori în logistică și lanțul de aprovizionare și este oferit de una dintre cele mai mari facultăți specializate în logistică și management al lanțului de aprovizionare din Europa.

Acest curs postuniversitar de logistică vă oferă cunoștințele și vă dezvoltă abilitățile în logistică și managementul lanțului de aprovizionare pentru a vă permite să faceți o diferență semnificativă pe piața globală.

  • Avem una dintre cele mai mari facultăți din Europa, iar multe dintre facultățile noastre sunt considerate experți de top în acest domeniu, combinând reputația excelentă pentru predare cu experiența extrasă din lumea comercială.
  • Our approach to teaching is designed to nurture your practical business skills and confidence and places a huge emphasis on real-world challenges.
  • You will have the opportunity to study within a truly international environment, with students and academics coming from over 50 countries.

În cele din urmă, studiind la universitatea noastră exclusiv postuniversitară, veți învăța alături de studenți cu idei similare la școala noastră de afaceri recunoscută la nivel internațional. Cranfield School of Management are în mod constant rezultate bune în clasamentele internaționale de afaceri.

Burse și finanțare

Clasamente

Rezultatul programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări