Keystone logo
Cranfield School of Management Master în Achiziții și Managementul Lanțului de Aprovizionare
Cranfield School of Management

Master în Achiziții și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Cranfield, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 25.250 / per year *

În campus

* pentru studenții de peste mări; 13.400 GBP: pentru studenți acasă/UK

Introducere

MSc în managementul lanțului de achiziții și aprovizionare se bazează pe MSc-ul nostru de renume mondial în logistică și management al lanțului de aprovizionare, care se află pe locul 2 în Marea Britanie și pe locul 11 în lume.

.. Acest curs postuniversitar de achiziții a fost proiectat împreună cu profesioniști seniori în achiziții și lanțul de aprovizionare.Vă va oferi cunoștințele și abilitățile de specialitate în managementul achizițiilor și al lanțului de aprovizionare de care aveți nevoie pentru a vă continua cariera în acest sector.

  • Avem una dintre cele mai mari facultăți din Europa, iar multe dintre facultățile noastre sunt considerate experți de top în acest domeniu, combinând reputația excelentă pentru predare cu experiența extrasă din lumea comercială.
  • Abordarea noastră față de predare este concepută pentru a vă hrăni abilitățile practice și încrederea în afaceri și pune un accent mare pe provocările din lumea reală.
  • Veți avea ocazia să participați la un tur de studiu și să experimentați o perspectivă a lanțului de aprovizionare într-o regiune economică diferită din Europa.
  • Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a participa la alte activități ale cursului, inclusiv vizite la depozite și jocuri de simulare.
  • Veți avea ocazia să studiați într-un mediu cu adevărat internațional, cu studenți și cadre universitare din peste 50 de țări.

Studenți ideali

Burse și finanțare

Clasamente

Rezultatul programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări