Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Introducere

fotografie amabilitate a Cracow University of Economics din Cracow University of Economics (CUE)

1

Cracow University of Economics (CUE) este cea mai mare școală de economie din Polonia și a treia cea mai mare universitate din Cracovia , un important centru academic polonez. Aceasta a fost prima instituție de învățământ superior din Polonia care a introdus studii în engleză la începutul anilor '90 '. Absolvenții CUE sunt printre cei mai de succes din Polonia în a-și potrivi cunoștințele și abilitățile cu nevoile angajatorului. Pentru studenții internaționali , oferim special programe proiectate în limba engleză . Universitatea se bucură de o serie de contacte internaționale, deoarece vizitele facultății și studenților în străinătate în scopuri științifice, precum și stagiile străine și programele de formare sunt una dintre prioritățile Universității. În epoca societății cunoașterii și a proceselor de globalizare, economia modernă ar trebui să fie puternic susținută de știință pentru a face față provocărilor pieței internaționale. Universitatea noastră își asumă responsabilitatea pentru pregătirea atât a polonezilor, cât și a multor studenți străini pentru a lucra pe noua piață globală. este legătura cea mai critică, care se bazează pe cunoștințele care ating cu mult peste granițele Poloniei.

fotografie amabilitate a Cracow University of Economics din Cracow University of Economics (CUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

facultăţi

Cracow University of Economics are patru Facultăți, toate având drepturi academice depline. Aceste facultăți - Facultatea de Economie și Relații Internaționale, Facultatea de Management, Facultatea de Finanțe și Facultatea de Știința Mărfurilor - constă din numeroase catedre și departamente, oferă diverse oportunități de studiu pentru studenți și profesioniști și desfășoară cercetări de bază și aplicate. fotografie amabilitate a Cracow University of Economics din Cracow University of Economics (CUE)Fapte și cifre ="2>

2
 • Cea mai mare universitate de economie din Polonia, care funcționează din 19alt = "25
 • patru Facultăți
 • aproximativ alt = "23 000 de studenți
 • diverse programe de studiu în engleză
 • despre alt = "200 de parteneri din întreaga lume
 • membru al unor organizații internaționale de prestigiu (adică Asociația Universității Europene, Rețeaua de Școli Internaționale de Afaceri și Economice etc.)
 • situat în Cracovia - centru academic principal și destinație turistică foarte populară

Locații

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Întrebări