Keystone logo
Cork English World

Cork English World

Cork English World

Introducere

Despre școală

Cork English World, școala câștigătoare a premiului Cambridge din Irlanda, oferă cursuri care sunt concepute pentru a oferi studenților competențele lingvistice necesare pentru a comunica eficient și cu încredere în limba engleză. Cursurile noastre oferă, de asemenea, elevilor abilitățile și strategiile necesare pentru a învăța limba engleză în afara sălii de clasă.

Cork English World este specializată în cursuri de limbă engleză și în formarea continuă a cadrelor didactice pentru profesorii de limba engleză ca a doua limbă. Metodele noastre se bazează pe peste 30 de ani de experiență și experiență combinată.

Fiind un lider în domeniul formării profesorilor de limbi străine, CEW trebuie să se afle în prim-planul metodologiei de învățare a limbilor străine. CEW are un personal de bază de 8 persoane sub conducerea Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Recordul nostru de experiență este dovedit, de fiecare dată când obținem rezultatele dorite.

La Cork English World vei vorbi engleza cel putin 20 de ore pe saptamana ... fluenta in limba engleza nu mai este fictiune!

Cork English World oferă cursuri de engleză în cel puțin 6 nivele, de la elementar (A1) la avansat (C1), cu un maxim de 12 elevi pe clasă.

Marturii

"Mulțumesc foarte mult pentru acest curs. Am avut o mare petrecere aici în școală și în Cork în general. Sunt foarte fericit că am ales această școală. Am vrut să îmi îmbunătățesc limba engleză și am făcut-o cu siguranță și am primit și mai mult. "(Ekaterina, Rusia)

"Iti multumesc mult pentru tot. M-am distrat foarte bine în CEW. Toată lumea este foarte frumoasă și prietenoasă "(Maiko, Japonia)

"Cu siguranta as recomanda CEW! Nu era doar informativ pentru mine, ci foarte distractiv. Am avut un timp foarte distractiv, întotdeauna aștept cu nerăbdare să ajung aici dimineața "

(Romina, Germania)

Locații

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări