Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Introducere

CIID Reel de la CIID pe Vimeo.

Copenhagen Institute of Interaction Design găzduiește o serie de inițiative educaționale

Activitățile noastre educaționale prezintă un mediu integrat pentru participanți, facultate și personal pentru a lucra împreună într-un mediu de studiu multicultural, multidisciplinar. Școala atrage o selecție impresionantă și diversă de facultăți care vizitează internațional, care sunt foarte apreciate ca experți în domeniile lor.

Dezvoltăm continuu definiția noastră a designului interacțiunii prin natura în evoluție a programelor noastre. Conduși de o filozofie „învățând prin a face” și de o abordare centrată pe oameni, elevii sunt încurajați să exploreze subiecte înainte de a genera idei. Aceste concepte sunt apoi prototipate în laboratorul și atelierul bine echipat.

CIID oferă un nou model de educație care este relevant atât pentru mediul academic, cât și pentru industrie. Prin parteneriate industriale colaborative și proiecte orientate spre industrie, studenții sunt expuși la o gamă largă de subiecte și contexte din lumea reală.

113158_1.jpg

Școala de vară CIID din întreaga lume oferă participanților posibilitatea de a dobândi abilități și instrumente de proiectare și inovare printr-o serie de ateliere de 5 zile. Aceste ateliere sunt facilitate de experți internaționali de renume din domeniile inovației, tehnologiei digitale și leadershipului creativ. Este o experiență captivantă, dar compactă, care oferă o oportunitate pentru explorarea posibilităților de gândire a proiectării, a prototipurilor și a adaptării tehnologiilor emergente. Este deschis tuturor și menit să le permită studenților și profesioniștilor din toate mediile să utilizeze abilități și procese de proiectare a interacțiunii în munca / proiectele lor. Până în prezent, Școala de vară are loc în Danemarca, Costa Rica și India și suntem dispuși să o ducem în alte regiuni.

113161_2.jpeg

Programele profesionale ale CIID sunt ateliere intensive de mai multe zile care vin la cerere pentru companii sau public din marile orașe din întreaga lume. Predate de designeri de talie mondială și experți de teren, cursurile noastre sunt construite pentru a vă oferi dvs. sau echipei dvs. un impuls transformator în cunoștințele, abilitățile, rețeaua și perspectivele de carieră în termen de trei zile sau mai mult. Construite pe baza proiectării și a prototipurilor centrate pe oameni, cursurile noastre subliniază aplicațiile din lumea reală și construirea de abilități practice și practice. Veți lucra intens cu colegii și instructorii dvs. printr-o combinație de prelegeri, exerciții și proiecte accelerate.

113160_3.jpg

Programul de proiectare a interacțiunilor (IDP) al CIID (1 an) îi învață pe participanți cum să proiecteze și să implementeze produse, servicii și medii - în conformitate cu viziunea CIID de a inspira acțiuni către viitoruri mai bune. Ne încredem în diversitatea experienței, gândirii și culturii - și împărtășim abilități pentru munca în echipă, comunicare și colaborare, nu doar abilități tehnice și de proiectare. În urma unui proces riguros de selecție, selectăm oameni din întreaga lume pentru a participa la programul nostru de interacțiune. Fiecare persoană aduce cu sine abilități individuale, iar IDP este o platformă eficientă pentru învățarea de la egal la egal. Am ales Costa Rica ca prima locație pentru programul de interacțiune în afara Danemarcei, deoarece țara găzduiește un uimitor 6% din biodiversitatea lumii. Acest lucru îl face locul perfect pentru a vă concentra asupra soluțiilor centrate pe viață. Scopul nostru este să învățăm și să ne bazăm pe inovația progresivă, inclusiv faptul că regiunea generează în prezent peste 99% din energia electrică utilizând cinci surse regenerabile diferite: hidroenergie (78%), eoliană (10%), energie geotermală (10%) , biomasă și energie solară (1%).

Locații

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Danemarca

   Programe

   Întrebări