Keystone logo
Constructor University M.Sc. în Ingineria Datelor
Constructor University

M.Sc. în Ingineria Datelor

Bremen, Germania

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 20.000 / per year *

În campus

* pe an universitar. Burse și opțiuni de finanțare disponibile

Introducere

Data Engineering - Programul

Curriculum-ul programului de Inginerie a datelor oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare a aspectelor de date mari ale analizei datelor și științei datelor, cu provocările tehnologice ale achiziției, procesării și gestionării datelor.

Programul se concentrează pe aplicarea abilităților de calculator și a cunoștințelor matematice pentru a rezolva probleme din lumea reală în diferite industrii. Atrage studenții cu o gamă largă de obiective și medii de carieră și oferă patru piste de focalizare: Informatică, Geo-informatică, Bio-informatică și Inginerie de afaceri și lanț de aprovizionare.

Aceste piese pregătesc studenții pentru proiecte avansate și pentru lucrarea lor de master, oferindu-le experiență practică în domeniul lor de interes. Programul este complet, oferind studenților cunoștințe teoretice și experiență practică, oferindu-le instrumentele pentru a reuși în acest domeniu în creștere rapidă.

Perspective de carieră

Cererea de ingineri de date este masivă. Domeniile tipice de lucru includ sectorul financiar, industria auto și de sănătate, comerțul cu amănuntul și telecomunicațiile.

O diplomă de master în ingineria datelor permite studenților să avanseze la un doctorat. și o carieră în mediul academic și instituții de cercetare.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Facilităţi

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări