Keystone logo
Constructor University Managementul lanțului de aprovizionare (online)
Constructor University

Managementul lanțului de aprovizionare (online)

Online

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 20.000 / per year *

Învățământ la Distanță

* burse complete și sprijin financiar sunt disponibile

Introducere

Programul de Management al lanțului de aprovizionare (SCM) de la Universitatea Constructor educă și pregătește studenții pentru a gestiona sistemele logistice globale folosind analiza datelor, ingineria datelor și abilitățile de management. Curriculumul pune accentul pe competențele moderne de conducere și de management, precum și pe luarea deciziilor bazate pe date, pe managementul schimbării și pe capacitatea de a lucra într-un mediu intercultural. Acest program își propune să le ofere studenților instrumentele și cunoștințele necesare pentru a construi și susține sisteme logistice globale performante și robuste într-un mediu foarte intercultural.

Perspectivele carierei

Managementul lanțului de aprovizionare, combinat cu analiza datelor, este o profesie în creștere și foarte solicitată la nivel mondial. Programul își pregătește participanții să devină factori de decizie într-o lume din ce în ce mai interconectată.

SCM deschide ușa unei game largi de cariere în Germania, Europa și în întreaga lume! Profilul orientat spre analiza datelor și inginerie al absolvenților de Supply Chain Management prezintă un mare interes pentru companiile care operează în industriile naționale și internaționale, mijlocii și mari, comerț și servicii, precum și producție. Absolvenții sunt calificați în mod excepțional pentru sarcini din domeniile managementului lanțului de aprovizionare, logisticii, achizițiilor, comerțului cu amănuntul, optimizarea proceselor și nu numai.

5 motive pentru care ar trebui să studiezi Supply Chain Management (SCM) la Universitatea Constructor

  1. Obțineți o educație foarte interdisciplinară, concentrată pe analiza datelor și ingineria datelor pentru a face față provocărilor digitalizării lanțului de aprovizionare.
  2. Dezvoltați atât abilități profesionale, cât și abilități soft pentru o capacitate de angajare de top în Germania și în întreaga lume.
  3. Experimentați clase mici, interacțiune intensă profesor-elev și învățare bazată pe experiență pentru finalizarea cu succes a programului.
  4. Beneficiați de o rețea globală de absolvenți, acces la companii de logistică de top din Germania, incubatoare de start-up și suport personal și academic.
  5. Studiați și trăiți cu studenți din peste 100 de națiuni și îmbunătățiți-vă abilitățile personale și interculturale.

Clasamente

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări