Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Introducere

Fondată în 1893, Universitatea Concordia St Paul oferă studenților internaționali acces la educație de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Campusul are o populație de aproximativ 4.500 de studenți și este situat în orașele gemene St. Paul și Minneapolis, MN, unde locuiesc aproape 4 milioane de oameni și sediul a 15 companii Fortune 500.

Fondată în 1893, Universitatea Concordia St Paul este clasată în top 100 Midwest University de US News and World Report.Studenții internaționali vor beneficia de o educație de înaltă calitate combinată cu oportunitățile CPT și OPT oferite de orașele gemene.

Programul MSITM pregătește studenții cu abilitățile de conducere în afaceri necesare pentru a conduce cu succes echipe la locul de muncă în tehnologia informației. Integrând managementul afacerilor și dezvoltarea abilităților tehnice, cursul pregătește absolvenții cu abilități și competențe solicitate. Salariul de bază mediu pentru salariile IT este de aproximativ 62.000 USD, candidații la masterat câștigând în intervalul mic de 80.000 USD. Departamentul Muncii din SUA estimează că numărul de angajați în domeniul managerilor IT va crește cu 15% din 2014 până în 2024, peste dublul ratei de creștere de 7% a locurilor de muncă în afara managementului IT. Universitatea oferă burse atractive și studenți internaționali calificați care vor plăti taxe de școlarizare complete în regiune de 17.000 USD.

Clasament

Universitatea ocupă locul 106 printre cele mai bune universități regionale din Midwest de US News and World Report.

Burse internaționale

Burse bazate pe merit de până la 40.000 USD la nivel de licență și 9.900 USD la nivel de absolvent.

Calitatea predării

Cu un raport de 16:1 studenți-facultăți, universitatea oferă fiecărui student o experiență de învățare individualizată într-o comunitate primitoare

Selectați Programe

BS in Contabilitate; BS în Științe Aplicate; BS în biologie; BA în Managementul Afacerilor; BS în Informatică; BS în Știința Mediului; BS în Studii Internaționale; BS în matematică; BS în psihologie.

MBA; MBA (Managementul asistenței medicale); MS în managementul tehnologiei informației; Master în Managementul Resurselor Umane; MS în Orteză și Proteză; Master în Management Sportiv

Criterii de admitere

Licență: 5,5 IELTS (sau echivalent) și diplomă de liceu cu minim 2,5 GPA
Absolvent: 6.0 IELTS (sau echivalent) și 3.0 GPA de la o universitate acreditată.

Datele de începere

ianuarie și august.

71377_11iStock-171247034.jpg
79398_CC2.jpg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • West Saint Paul

    1282 Concordia Ave, , West Saint Paul

Întrebări