Keystone logo
Community College Of Denver

Community College Of Denver

Community College Of Denver

Introducere

Community College Of Denver (CCD) este singurul colegiu comunitar din orașul și județul Denver și este înconjurat de istorie, arte, sport și cultură.

Fiind una dintre cele 13 instituții din Colorado Community College System, CCD este a treia ca mărime, cu peste 8.000 de studenți care iau cursuri atât online, cât și în sălile de clasă. În 1967, legislativul din Colorado a creat CCD, cursurile începând trei ani mai târziu într-un showroom auto renovat aproape de Centrul Civic. În următorii câțiva ani, colegiul s-a extins în vitrine cu amănuntul din apropiere, datorită înscrierii în creștere rapidă. Din fericire, în 1975, Colegiul s-a mutat în campusul Centrului de învățământ superior Auraria de 150 de acri din centrul orașului Denver.

Inițial, locul orașului de frontieră Auraria din 1858, campusul are cea mai veche structură din Denver - fostul Templu Emmanuel (acum Galeria Emmanuel), un spațiu expozițional pentru lucrările de artă ale studenților și ale facultăților. Situat de-a lungul malului vestic al Cherry Creek, CCD este, de asemenea, singurul colegiu comunitar din țară care împarte un campus cu două universități de patru ani - Metropolitan State University din Denver și Universitatea din Colorado - Denver. Împreună, cele trei instituții împărtășesc clădiri de clasă, un centru de sănătate complet accesibil, o bibliotecă regională, facilități de recreere, un centru de arte spectacol și un sindicat studențesc.

Alăturați-vă corpului nostru bogat de studenți și începeți-vă obiectivele educaționale aici la un colegiu care susține obiectivele studenților săi, le celebrează realizările și caută să crească numărul absolvenților de facultate din orașul Denver și comunitățile din jur.

Locații

  • Aurora

    Alton Way,1070, 80230, Aurora

    Programe

    Întrebări