Keystone logo
Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Introducere

Bine ați venit la Columbus College of Art & Design (CCAD). Suntem unul dintre cele mai bune colegii private de artă și design din țară și conducem calea în educarea unui grup divers de studenți talentați timp de 141 de ani. Aici vei fi împins să gândești, să creezi și să lucrezi la cel mai înalt nivel. Veți explora diferite medii în facilitățile noastre de ultimă generație și veți crește din mentorate strânse cu facultatea noastră de clasă mondială. Vei aduce ideile tale la viață și vei stăpâni instrumentele pentru a schimba cultura și afacerile în bine.

Împreună, CCAD și Columbus sunt o combinație puternică: CCAD oferă educație, iar orașul oferă oportunități de rețea care lansează cariere atât în industriile creative locale, cât și internaționale. Rețeaua noastră puternică de absolvenți și parteneriatele noastre îi ajută pe studenții noștri să obțină locuri de muncă chiar în afara colegiului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Columbus

    Cleveland Avenue,60, 43215, Columbus

    Întrebări