Keystone logo
Columbia University School of Social Work

Columbia University School of Social Work

Columbia University School of Social Work

Introducere

Școala de Asistență Socială a Universității Columbia este o școală de top și prima școală de asistență socială înființată în SUA

Din 1898, facultatea și absolvenții din Columbia au jucat un rol de lider în promovarea domeniului asistenței sociale prin contribuții științifice și profesionale. Ceea ce a început ca o intervenție în condițiile vieții industriale urbane la sfârșitul secolului al XIX-lea a evoluat într-un câmp global care afectează aproape fiecare domeniu al vieții sociale și politice. Studenții noștri absolvenți pregătiți să facă față provocărilor din secolul 21.

Misiunea Școlii Columbia de Asistență Socială este de a dezvolta lideri în practica și cercetarea asistenței sociale a căror activitate avansează valorile profesionale, cunoștințele și abilitățile prin programe și politici care sporesc bunăstarea și promovează drepturile omului și justiția socială la nivel local, național , și la nivel global. Obținem această misiune din obiectivul Universității Columbia de a avansa cunoștințele și învățarea la cel mai înalt nivel și de a folosi aceste cunoștințe pentru îmbunătățirea umană și pentru dezvoltarea socială. Recunoscând importanța New Yorkului ca oraș global, Școala caută relații academice cu multe țări și regiuni.

Locații

  • New York

    Amsterdam Avenue,1255, 10027, New York

    Întrebări