Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Introducere

Școala de Afaceri Internaționale a Universității Columbia a fost fondată în 1946 după al doilea război mondial. Subliniind pregătirea practică, misiunea școlii a fost de a încuraja înțelegerea regiunilor geografice de interes vital și de a pregăti diplomați, oficiali și alți profesioniști pentru a satisface nevoile complexe ale lumii postbelice.

Școala își are originea în institute regionale dinamice care s-au bazat pe resursele renumite ale Columbia în istorie, economie, științe politice, lingvistică și alte domenii, arătând o viziune interdisciplinară considerată îndrăzneață pentru zilele sale. În anii 1950 și 1960, Școala sa extins în anvergură și profunzime. SIA, așa cum se numea atunci, și-a dezvoltat o reputație națională și internațională ca centru de lider pentru programe educaționale și de cercetare în studii de zonă, securitate și relații internaționale. În 1967, școala găzduia opt institute regionale, acoperind aproape toate colțurile globului. Găzduită inițial într-un rând de pietre brune, școala sa mutat într-o clădire nouă pe campusul de est al Universității Columbia în 1971.

În 1981, Școala a fost redenumită Școala Afacerilor Internaționale și Publice (SIPA). Apoi, la începutul anilor 1990, SIPA a început să-și numească propria facultate, adăugându-se pe lista oamenilor de știință sociali și naturali distinși și umaniști deja la Universitate.

Așa cum a făcut-o de mai bine de șapte decenii, SIPA oferă studenților angajați abilitățile și perspectivele necesare pentru a deveni lideri responsabili în sectoarele public, privat și nonprofit. Misiunea școlii, care a evoluat de-a lungul anilor, rămâne fidelă acestei istorii: susținerea interesului public global educând elevii să servească și să conducă și să producă și să împărtășească noi cunoștințe despre provocările critice ale politicii publice cu care se confruntă comunitatea globală.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • New York

    West 118th Street,420, 10027, New York

    Întrebări