Keystone logo
Columbia University - Fu Foundation School of  Engineering and Applied Science

Columbia University - Fu Foundation School of Engineering and Applied Science

Columbia University - Fu Foundation School of  Engineering and Applied Science

Introducere

Transcinderea disciplinelor, educarea liderilor, transformarea vieților

Columbia Engineering, Școala de Inginerie și Științe Aplicate a Fundației Fu, se angajează să împingă frontierele cunoașterii și să traducă descoperirile noastre pentru a satisface nevoile societății. Aceste aspirații au fost fundamentale încă de la începuturile noastre din 1864, ca școală dedicată metalurgiei și mineritului. De-a lungul anilor, facultatea și studenții noștri au adus contribuții remarcabile la progresul tehnologic și social și astăzi, continuăm tradiția noastră de inovație, deoarece ingineria transformă aproape fiecare aspect al vieții, de la puritatea apei pe care o bem, calitatea și accesibilitatea a asistenței noastre medicale și a durabilității mediilor naturale și construite, la capacitatea noastră de a ne conecta cu ceilalți oriunde în lume.

Columbia Engineering oferă diplome universitare și postuniversitare în nouă departamente principale, precum și oportunități de a studia cu școli surori de clasă mondială și institute de cercetare.

Cele nouă departamente ale noastre, printre cele mai vechi și influente națiuni, oferă oportunități de studiu și cercetare interdisciplinară.

Facultatea și studenții sunt activi în diversele și extinse programe de cercetare oferite prin laboratoarele, centrele și institutele din Columbia - aceste entități colaborative de la școală și de la universitate promovează cercetări extrem de interdisciplinare care au un impact. Spațiile noastre de cercetare de talie mondială includ Columbia Nano Initiative, Soft Matter Lab, Columbia Electrochemical Energy Lab, Data Science Institute, Centre on Artificial Intelligence, Precision Medicine Initiative, Mortimer B. Zuckerman Mind Brain Behavior Institute și Institutul Pământului. Vă rugăm să consultați linkurile către multe dintre aceste programe de mai jos.

Atragerea celor mai mari minți în inginerie și științe aplicate, din medii diverse din toată țara și din întreaga lume, a fost întotdeauna o parte a ADN-ului nostru și o cheie a succesului nostru. Facultatea noastră reprezintă experți de frunte în domeniile lor care se dedică predării, promovării frontierelor de cercetare și creșterii colaborărilor interdisciplinare între școală, universitate și parteneri externi. Oferim studenților o oportunitate educațională unică, oferind o educație fundamentală în inginerie și științe aplicate în profunzimea și lățimea unei universități Ivy League, centrată în New York City - un centru cultural și financiar care devine rapid un centru de renume mondial pentru cercetare și dezvoltare tehnologică. Credem că ingineria este într-o renaștere și că este momentul ca ingineria să facă un pas înainte ca o forță pentru viitor pentru a crea o umanitate durabilă, sănătoasă, conectată, sigură și creativă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Manhattan

    Manhattan, Statele Unite ale Americii

    Întrebări