Keystone logo
Colorado State University Online

Colorado State University Online

Colorado State University Online

Introducere

Învățare online la Colorado State University

Canvas, platforma de învățare CSU, creează un mediu intuitiv, ușor de utilizat, care vă permite să atingeți rezultatele învățării în fiecare curs. În cadrul Canvas, vă puteți aștepta la următoarele tipuri de resurse și sarcini:

Video

Prelegeri înregistrate din sesiuni live, în campus, pentru același curs pe care îl urmezi

Înregistrări video de curs de instructor de la biroul lor sau pe teren

Sesiuni în timp real (cunoscute și sub denumirea de sincrone) în care puteți vorbi cu instructorul și / sau colegii de studenți prin intermediul unei camere web și a unui microfon

Videoclipuri din surse online

Audio

Înregistrări podcast ale instructorului sau alte prezentări narate

Înregistrări audio din surse online

Text

Cercetări, articole și reviste cu evaluare inter pares

Postări pe blog

manualele

Articole din surse online

Forum de discuții

evaluările

Teste și teste

Proiecte finalizate individual sau ca parte a unei echipe

Sarcini scrise, video sau audio

Instrumente de control

Instructorii folosesc adesea procurarea pentru a asigura integritatea academică a evaluărilor cursului

Învățarea în orice mediu necesită un anumit nivel de independență, motivație și gestionarea timpului. Formatul nostru online vă permite să echilibrați cursurile alături de viața dvs. personală și profesională. Într-o gamă largă de discipline, am văzut studenți din medii diverse, grupe de vârstă și niveluri de abilități tehnologice reușind în timp ce învață online.

Cerințe tehnologice

Cerințele tehnologice de bază pentru cursurile noastre sunt minime. Accesul la internet (computer desktop sau laptop, tabletă, smartphone etc.) și, eventual, o cameră web (microfon inclus de obicei) sunt cele mai tipice. Unele cursuri pot necesita software suplimentar pentru a finaliza sarcini și a colabora cu colegii de clasă, toate acestea fiind disponibile online sau în cadrul cursului.

De la cine înveți

Cursurile online ale CSU sunt predate de aceeași facultate și instructori care predau studenții din campus. Toți instructorii noștri aduc cunoștințe fundamentale, precum și experiența și perspectiva lor personală în cursurile lor online. Din această cauză, programele noastre online vin cu aceleași provocări, așteptări și reputație ca și programele din campus, motiv pentru care obțineți aceeași diplomă ca și colegii dvs. din campus după finalizarea cerințelor de diplomă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Fort Collins

    Research Boulevard,2545, 80526, Fort Collins

    Programe

      Întrebări