Keystone logo
Colorado Christian University

Colorado Christian University

Colorado Christian University

Introducere

Universitatea Creștină Flagship din Colorado

Fondată în 1914, Colorado Christian University este primul colegiu creștin inter-confesional din Colorado și regiunea Rocky Mountain din opt state, oferind educație de talie mondială mii de studenți.

Ca membru al Consiliului Colegiilor și Universităților Creștine, CCU este clasat printre universitățile de top la nivel național.

Universitatea oferă în prezent mai mult de 50 de opțiuni de grad pentru studenții tradiționali de licență prin Colegiul de Studii de Licență. Studenții adulți și absolvenți au mai mult de 80 de opțiuni prin intermediul Colegiului de studii pentru adulți și absolvenți și CCU Online.

Centrul Strobel pentru Apologetică Aplicată de la CCU se concentrează pe dotarea unei vaste rețele de creștini care sunt implicați activ în piața de idei din bisericile și comunitățile locale, în mass-media, în lumea divertismentului, pe internet și în întreaga cultură populară pentru a aduce reînnoirea spirituală bisericii din America.

Colorado Christian University reflecție privind politica publică a Colorado Christian University , Centennial Institute, lucrează pentru a spori înțelegerea publică a celor mai importante probleme cu care se confruntă Colorado și națiunea. Înființat în 2009, Centennial Institute își propune să încurajeze credința, familia și libertatea; învățați cetățenia și reînnoiți spiritul din 1776.

Informațiile de pe această pagină vă vor ajuta să aflați mai multe despre ceea ce face CCU unic, să vă prezinte liderii CCU, să găsiți informații despre patrimoniul de 100 de ani al universității și să aflați fapte și statistici asociate cu universitatea și programele sale academice.

În plus, dacă intenționați o vizită la CCU, puteți obține hărți și direcții către toate locațiile CCU și hoteluri recomandate lângă campusul principal din Lakewood, Colorado.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Lakewood

    West Alameda Avenue,8787, 80226, Lakewood

    Întrebări