Keystone logo
College O'Sullivan Of Montreal

College O'Sullivan Of Montreal

College O'Sullivan Of Montreal

Introducere

O'Sullivan College este un mic colegiu non-profit care oferă studenților servicii personalizate în opt (8) programe specifice de studiu pentru care Colegiul a dobândit o reputație excelentă.

De la înființarea sa în 1916, O'Sullivan College este situat în inima centrului orașului Montreal, în imediata apropiere a întreprinderilor mari și mijlocii care oferă studenților stagii ca parte a pregătirii lor pentru lumea reală a afacerilor.

Pe lângă faptul că oferă studenților o gamă de servicii personalizate, creând astfel condiții ideale pentru studiu, Colegiul pune la dispoziția studenților cele mai noi echipamente pentru a-și face experiența de învățare mai productivă.

Ceea ce îl deosebește cu adevărat pe O'Sullivan de alte colegii este relațiile strânse dintre studenți, profesori și personalul administrativ. Studenții sunt tratați cu o considerație reală, ca o persoană cu nevoi și aspirații unice. Oriunde își fac casa, în Canada sau în străinătate, toți cei care vin la O'Sullivan au o legătură specială cu ceilalți care le îmbunătățește experiența de studiu.

Locații

  • Montreal

    Rue de la Montagne,1191, H3G 1Z2, Montreal

    Programe

      Întrebări