Keystone logo
College of Saint Mary

College of Saint Mary

College of Saint Mary

Introducere

La College of Saint Mary , credem în puterea educației de a ajuta femeile să își realizeze potențialul, să identifice punctele forte ale conducerii și să își găsească împlinirea în cariere și vieți.

Fondată de Surorile Milostivirii și inspirați de misiunea noastră, suntem dedicați excelenței academice și oportunităților de învățare a serviciilor care ajută femeile să-și dezvolte un sentiment mai mare de sine și de auto-încredere și încredere că pot lua în lume pentru a face diferența pentru toți.

Salutăm studenți din toate religiile lumii și din întreaga națiune. Oferim programe de licență la prețuri accesibile într-un spectru larg de domenii de vârf de astăzi, cum ar fi asistență medicală, terapie ocupațională, studii de asistent medical, predare cu specialități, predare pentru schimbători de carieră, afaceri cu accent pe analitică și comunicare strategică, studii juridice și multe altele. Și oferim o bază solidă de educație pentru arte liberale pentru toate aceste majori cu oportunități de a studia artele plastice și spectacolele și aici.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Omaha

    Mercy Road,7000, 68106, Omaha

    Întrebări