Keystone logo
College of Law and Business

College of Law and Business

College of Law and Business

Introducere

De ce CLB?

Gândiți-vă la nivel global

Globalizarea a afectat dramatic toate aspectele vieții profesionale. În consecință, experiența internațională și expunerea globală sunt vitale pentru a reuși în domeniile juridic și de afaceri. La CLB ne străduim să oferim studenților noștri o gamă largă de programe internaționale pentru a-i echipa mai bine pentru economia globală în continuă schimbare și ritm rapid. Printre aceste programe, studenții participă la delegații educaționale în marile orașe de afaceri din lume, unde studiază în cursuri comune și participă la proiecte bilaterale de cercetare în universități străine.

Facultatea noastră

CLB a fost evaluat cel mai bun în programele educaționale, calitatea lectorilor și satisfacția generală prin sondajul Uniunii Naționale Studențești din Israel. Acest lucru, alături de corpul studențesc multicultural și divers, creează un mediu de învățare energizant și incitant.

Membrii facultății CLB sunt lideri în domeniul lor și și-au dobândit diplomele de doctorat și și-au urmat post-doctoratele la cele mai bune universități din lume, inclusiv Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago și Oxford.

Acestea fac parte integrantă din arena academică vibrantă de la CLB, în care au loc cercetări de vârf, ateliere stimulative, publicații științifice și conferințe internaționale.

Studenții noștri

Corpul de studenți multicultural și divers al CLB, îngrijirea individuală și mediul prietenos și de susținere permit fiecărui elev să își atingă potențialul. Până când studenții ies din ușile noastre, ei sunt complet echipați pentru a obține diplome postuniversitare sau pentru a se alătura arenei profesionale, în multe dintre firmele sau companiile de top din Israel, precum și în poziții de influență în sectorul public.

Activitatea comunitară

CLB îi învață pe elevi să gândească global, dar să acționeze la nivel local. Pentru valorile suplimentare pe care societatea israeliană le stă la îndemână, precum și pentru a construi o forță de muncă viitoare mai bună, CLB promovează activismul comunității profesionale și practicienii care sunt educați, calificați și responsabili social în sferele de afaceri, juridice și publice. Studenții CLB au stabilit precedente importante naționale și internaționale prin intermediul clinicilor noastre juridice, cum ar fi respingerea unei legi israeliene care privatizează închisorile; protejarea solicitanților de azil; și plasarea pe agenda publică a unor probleme sociale majore precum resursele de gaze naturale ale Israelului și oportunități egale în educație.

Concentrat pe succesul tău

Centrul de carieră, consilierea este realizată de o echipă profesionistă cu experiență, pe bază individuală, în conformitate cu nevoile elevului. Procesul include mentorat personal, asistență în pregătirea unui CV / CV, pregătirea interviurilor prin simulări, prelegeri profesionale, vizite cu companii de vârf și târguri de locuri de muncă.

O altă componentă a activității Centrului de carieră este consiliul de oportunități de angajare CLB, cu sute de oportunități de locuri de muncă pentru studenții și absolvenții CLB.

Locații

 • Ramat Gan

  David Ben Gurion Road,26, , Ramat Gan

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări