

College of Gastronomy (Colegio Superior de Gastronomía)
About
Luăm ca bază metodologia de predare culinară elvețiană, care permite înțelegerea tehnicilor și procedurilor dincolo de rețete. Accentul pus pe practică și profunzimea teoretică vă consolidează învățarea. Oamenii cu centrul și motivul de a fi Superior al Gastronomiei: corpul educațional și personalul directiv dedică toată atenția îmbunătățirii elevilor pentru a le oferi o formare solidă și integrală.
Luăm ca bază metodologia de predare culinară elvețiană, care permite înțelegerea tehnicilor și procedurilor dincolo de rețete. Accentul pus pe practică și profunzimea teoretică vă consolidează învățarea.
Oamenii cu centrul și motivul de a fi Superior al Gastronomiei: corpul educațional și personalul directiv dedică toată atenția îmbunătățirii elevilor pentru a le oferi o formare solidă și integrală.
- Mexico City
Avenida Sonora,189, 06100, Mexico City
