Keystone logo
College of Charleston

College of Charleston

College of Charleston

Introducere

Despre colegiu

O universitate universitară superioară cu personalitatea de rezervă.

Situat în inima cartierului istoric Charleston, Carolina de Sud, College of Charleston este o universitate de arte și științe publice recunoscute la nivel național. Fondată în 1770, Colegiul este printre universitățile de vârf ale națiunii pentru educație de calitate, viață studențească și accesibilitate. Campusul său frumos și istoric, combinat cu facilități contemporane, programe de ultimă oră și facultate accesibilă atrage studenți din SUA și din întreaga lume.

Peste 10.000 de studenți și aproximativ 1.000 de studenți absolvenți ai Colegiului se bucură de un simt mic al colegiilor, îmbinat cu avantajele și diversitatea unei universități urbane medii. Ei lucrează îndeaproape cu o facultate dedicată, formată din mai mult de 500 de profesori-învățați distinsi. Iar orașul Charleston, renumit pentru istoria, arhitectura, cultura și mediul de coastă, servește ca un laborator viu și de învățare pentru experiențe în afaceri, știință, tehnologie, predare, umanistă, limbă și artă.

Misiune, viziune și valori

Onorând principiile atemporale ale artelor și științelor liberale.

College of Charleston este o instituție cuprinzătoare sprijinită de stat, care oferă o educație de înaltă calitate în domeniul artelor și științelor, educației și afacerilor. Facultatea este o sursă importantă de cunoștințe și expertiză pentru comunitate, stat și națiune.

În concordanță cu patrimoniul său de la înființarea sa în 1770, Colegiul își păstrează un curriculum puternic de licență în domeniul artelor liberale. Situat în inima orașului istoric Charleston, se străduiește să răspundă cerințelor educaționale în creștere, în primul rând a țării Low și a statului și, în al doilea rând, a sud-estului. Un program de licență superior este central pentru misiunea College of Charleston . Ca o componentă proeminentă a sistemului de învățământ superior al statului, Colegiul încurajează și sprijină cercetarea.

Pe lângă oferirea unei game largi de programe de bacalaureat, Colegiul include Universitatea din Charleston, Carolina de Sud (UCSC), înființată prin statutul de stat în 1992, care servește drept instituție de cercetare în care programele de absolvent și de cercetare asociate Colegiului adăpostite. UCSC oferă programe de masterat și anticipează oferirea unui număr limitat de diplome de doctorat în cazul locației și necesită un mandat. Colegiul oferă, de asemenea, un program extins de credit și non-credit de educație continuă și activități culturale pentru locuitorii din Lowcountry din Carolina de Sud.

College of Charleston caută solicitanții capabili să completeze cu succes cerințele de diplomă și acordă o atenție deosebită identificării și admiterii studenților care excelează în mediul academic. College of Charleston deservește un organism student divers din zona sa geografică și atrage, de asemenea, studenți din comunități naționale și internaționale. Colegiul oferă studenților o comunitate în care să se angajeze în anchetă originală și expresie creativă într-o atmosferă de libertate intelectuală. Această comunitate, bazată pe principiile tradiției artelor liberale, oferă studenților posibilitatea de a-și realiza potențialul intelectual și personal și de a deveni membri responsabili și productivi ai societății.

Declarația de misiune (numită și Declarația de scop) a fost aprobată sau revizuită de către Consiliul de administrație al College of Charleston Stat sau de Consiliul de administrație al College of Charleston la 16 ianuarie 1974; 12 martie 1986; 16 ianuarie 1991; 15 februarie 1994; 13 iulie 2006; 23 iulie 2014; și 25 august 2014.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Charleston

    66 George Street, 29424, Charleston

    Întrebări