Keystone logo
College For Financial Planning

College For Financial Planning

College For Financial Planning

Introducere

De aproape 80 de ani, oferim educație financiară de primă mână studenților și profesioniștilor care doresc să-și adauge abilitățile și să-și avanseze cariera. În 1972, am creat prima acreditare de planificare financiară a țării, certificarea CFP®. Astăzi, rămânem în fruntea educației în planificarea financiară, răspunzând nevoilor industriei cu programe de desemnare profesională și programe de studii postuniversitare destinate pregătirii profesioniștilor pentru a crea rezultate mai bune pentru clienții lor.

Fiind singurul furnizor de educație financiară cu acreditări stivuibile în nouă desemnări profesionale acreditate, certificare CFP® și o diplomă de master în planificare financiară personală, College For Financial Planning ® - o companie Kaplan îi împuternicește pe consilieri pentru etapele lor actuale de carieră în timp ce câștigă credite pentru următoarea lor acreditare.

College For Financial Planning ® - programele de educație ale companiei Kaplan în planificarea financiară, gestionarea activelor, gestionarea averii și planificarea pensionării vă pot ajuta să vă pregătiți pentru a deveni un profesionist CERTIFIED FINANCIAL PLANNER ™, pentru a vă extinde expertiza printr-una dintre desemnările noastre profesionale sau pentru a vă ajuta obțineți o diplomă de master în planificare financiară personală.

Locații

  • Centennial

    East Nichols Avenue,9000, 80112, Centennial

    Întrebări