Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business

Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business

Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business

Introducere

Wall College of Business este un teren de pregătire superb pentru o carieră de succes în afaceri!

Oferim șase specializări, opt minori și programe de studii superioare și accelerate. Programul nostru de gestionare a golfului PGA este unul dintre cele 18 programe acreditate de către Asociația Profesională a Golferilor din America. De asemenea, oferim experiențe practice de învățare în afara clasei; cluburi și organizații care vor ajuta studenții să se transforme în profesioniști de top în afaceri; oportunități de conducere; posibilități interesante de stagiu; dezvoltarea carierei; facilități și software de ultimă generație; profesori recunoscuți la nivel național, care sunt cercetători premiați și profesioniști de afaceri în domeniile lor; și altele.

Absolvenții Colegiului Wall au început cariere interesante cu companii precum Amazon, Cisco, Ernst & Young, KPMG, Merrill Lynch, Walt Disney World și multe altele!

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Conway

    Chanticleer Drive East,100, 29528, Conway

    Întrebări