Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Introducere

Despre Coaching for Change

Antrenăm trenul și îndrumăm indivizii să devină lideri ai schimbării în conducerea către o organizație mai slabă, inovatoare și îmbunătățită continuu. Avem o experiență dovedită de a ajuta clienții să reducă semnificativ costurile în timp ce susțin performanța în siguranță, calitate, cost, livrare, productivitate și moralitate.

Am creat o rețea colaborativă de consultanți care se apropie de 60 de persoane. Consultanții noștri au experiența de a vedea și a dezvolta cele mai bune practici în cadrul companiilor care câștigă premiul Shingho. 90% au lucrat la Toyota la nivel de grup leader sau mai mare. Aducem un "mod diferit de gândire" față de managementul tradițional. Suntem "mânați" la locul de muncă și facem tot ce este necesar pentru a asigura schimbări rapide și durabile. Asta nu inseamna a lua proprietatea departe de personalul din cadrul sistemului sau liderii de schimbare interna.

Clientii cu care ne place sa lucram, nu trimiteti doar pe cineva pe un curs de instruire pentru ca acestia sa se intoarca inapoi la locul de munca - afacerea ca de obicei. Ei vor să facă o diferență și așa vom face și noi! Etosul și portofoliul nostru sunt concepute pentru a conduce învățarea reală prin aplicarea de noi instrumente, tehnici și metodologii la locul de muncă.

Suntem dedicați standardelor și profesionalismului evidențiate de Institutul de Management al Carierei. Oferim calificări de consultanță prin intermediul Institutului de Business Consulting (parte a Institutului de Management Chartered). Singurul organism profesional din Regatul Unit dedicat promovării celor mai înalte standarde de management și excelență în conducere.

Suntem un centru aprobat al Institutului de Leadership și Management. Cel mai mare organism britanic de atribuire a calificărilor de conducere și de management și Institutul de Management Chartered, care oferă o gamă largă de calificări și programe aprobate, axate pe schimbarea conducerii, coaching-ului și tehnicilor de îmbunătățire a afacerii.

Ne concentrăm asupra unei schimbări durabile în căutarea excelenței și recunoscute pentru aceasta!

Locații

 • Derby

  Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

 • Doha

  Doha, Qatar

  Programe

   Întrebări