Keystone logo
CMI Business School

CMI Business School

CMI Business School

Introducere

Datorită angajamentului nostru , CMI este semnatar al Pactului Global și membru al rețelei academice ONU PRME (Principii pentru educație responsabilă în management) pentru a promova responsabilitatea socială corporativă și durabilitatea. CMI este un institut în continuă evoluție care oferă cele mai noi progrese în managementul responsabil al companiilor și organizațiilor . Prestigiul și angajamentul nostru sunt susținute de entități precum Asociația Spaniolă a Directorilor de Responsabilitate Socială (DIRSE)

În prezent, în catalogul nostru oferim cinci masterate cu diplomă proprie, iar studenții au posibilitatea de a alege modalitatea care li se potrivește cel mai bine cu restul activităților lor, putând alege între față în față săptămânal, față în față se confruntă amestecat săptămânal sau 100% online.

misiune

Scopul existenței WCC este de a contribui la trezirea societății pentru a crea o lume nouă și mai bună prin cercetare, dezvoltare și inovare și educația integrală a ființei umane.

Ne bazăm pe o nouă formare în managementul organizațional, plasând pilonul fundamental în integritatea ființei umane și în responsabilitatea tuturor oamenilor cu societatea și natura, pentru a contribui la rezolvarea provocărilor din epoca noastră.

vedere

Planurile viitoare ale WCC sunt de a contribui la nivel global pentru a realiza o societate în pace și armonie cu mediul prin formarea de lideri conștienți, adică deplină și responsabilă.

Viziunea CMI este de a constitui un punct de referință global în predarea, consultarea și spiritul antreprenorial în legătură cu conducerea și gestionarea conștientă a oamenilor și a organizațiilor.

Locații

  • Madrid

    Calle López de Hoyos 9, 1º dcha,, 28006, Madrid

Întrebări