Keystone logo
CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Introducere

De ce să înveți limba franceză cu CLL?

În mod activ implicat în predarea limbii străine în limba franceză de peste 31 de ani, CLL are o echipă de formatori cu înaltă calificare, toți specializați în predarea și facilitarea grupurilor mici de elevi. Politica noastră de formare continuă pentru instructorii noștri, precum și parteneriatul cu Universitatea Catolică din Louvain reprezintă o garanție a calității și fiabilității deosebite.

Accentul nostru este pus pe comunicarea orală, care vă permite să înțelegeți și să vorbiți limba franceză în situații reale. Toate cursurile noastre se bazează pe cultura părții vorbitoare de limba franceză din Belgia, ajutându-vă să vă integrați mai ușor în țara noastră.

Cursuri franceze

 • progresiv

Pentru a progresa în limba franceză într-un mod continuu și regulat, aveți nevoie de o abordare de învățare bazată în principal pe dobândirea de competențe lingvistice orale pentru a comunica în situațiile de zi cu zi (muncă, activități sociale etc.).

 • Intens

Cursurile noastre intensive vă ajută să vă activați rapid fluența în comunicarea orală și astfel să vă îmbunătățiți eficiența în activitățile zilnice care implică limba franceză. Obiectivul cheie este acela de a câștiga încrederea pentru a "îndrăzni să vorbești" despre franceză în situațiile voastre reale (la serviciu, la domiciliu, la școală, ...).

 • Cursuri de vară French4Life

2 săptămâni de lecții intensive în inima Europei.
Programul "Alizé" promovează eficiența maximă în stăpânirea franceză datorită naturii sale flexibile și a modului gata de adaptare la obiectivele dvs. Puteți să vă înregistrați pentru un pachet de mai multe module sau să începeți cu un singur modul și apoi să adăugați sesiuni suplimentare până când veți atinge obiectivele.

 • Cursuri de vară French4Study

Pregătiți-vă pentru șederea într-o universitate francofonă

Puterea programului nostru Magellan constă în faptul că acesta combină trei caracteristici cheie:
(pregătirea pentru studii, cercetarea sau lucrul în limba franceză) și descoperirea culturii noastre (datorită vizitelor culturale și întâlnirilor cu oamenii).

 • Cursuri de vară French4Work

Un curs intensiv, cu accent pe comunicarea profesională
Doriți să vă dați un real impuls cunoașterii francezilor, astfel încât să le puteți utiliza rapid și eficient în viața profesională. Sunteți gata să investească timp într-un curs fără a trebui să renunțați la activitățile de zi cu zi.

Programul de Seara de Vara va va ajuta sa deveniti mai eficient in situatiile dumneavoastra profesionale oferindu-va 4 seri pe saptamana de peste 2 saptamani.

 • Unu la unu

Beneficiați în totalitate de un curs personalizat creat împreună cu instructorul dvs. de limbă - un adevărat antrenor de limbi care vă va ajuta să faceți progrese rapide și să fiți ghidul dvs. personal în călătoria voastră către învățarea limbii franceze

 • Cursuri de grup "A la carte"

Creați un grup de participanți cu un nivel similar și obiective de învățare și, în parteneriat cu CLL Learning Advisor, organizați un curs de formare în limbi străine, care este complet realizat pentru grupul dvs. (date, ritm, orar).

 • Imersiune individuală

Acest program individual cuprinzând o săptămână hiperintensivă de lecții cu normă întreagă în limba franceză vă permite să progresați într-un ritm susținut și să obțineți un impuls special la nivelul dvs. în limba franceză, astfel încât să puteți fi direct operațional în viața profesională.

Centrele noastre

Bine ați venit în cele două centre dedicate învățării limbajului convivial.

Avem un centru în Woluwe, în zona verde din jurul orașului Bruxelles, capitala Belgiei și a Europei, și un alt centru la doar câțiva pași distanță de centrul orașului Louvain-la-Neuve , un oraș universitar plin de viață situat la 25 km de Bruxelles .

Cheia succesului!

 1. Metode de predare reușite și demonstrate
 2. Cursuri personalizate și programe intensive
 3. Motivația dvs., cheia progresului bun
 4. Instructorii care lucrează în serios
 5. Evaluările în curs
 6. Plăcerea învățării într-o atmosferă amuzantă și prietenoasă

Locații

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări