Keystone logo
The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

Introducere

CLI a fost fondat de doi frați care au trăit, a lucrat, și a studiat în China, pentru un combinat de 18 de ani. După recunoașterea importanței în creștere a Chinei în lume, au combinat talentele lor de a oferi studenților o cale unică de a învăța din China și înțelegerea RPC prin imersie.

Încă de la începuturile sale, CLI a găzduit sute de studenti din peste 30 de țări și mai multe universități de top din lume, inclusiv Harvard, Yale, Oxford, Columbia, și multe altele. CLI a fost prezentat în The Washington Post, China Daily, și reviste educaționale din întreaga țară, iar acum ocupa propriul centru de învățare 5 etaje în frumosul oraș de sud a Guilin. În 2012, ghid turistic Frommer a recomandat CLI ca fiind unul dintre cele mai de top programelor chineze în China.

Guilin a fost ales ca casa CLI pentru o multitudine de motive - este cald; este mic si simplu de navigat, cu o populație de puțin sub un milion; localnicii sunt prietenoși și angajarea; bucătăria locală este excelentă; și lista poate continua.

Poate cel mai important motiv Guilin a fost ales ca acasă CLI este frumusețea și bogăția culturală a orașului. În China, Guilin a fost renumit pentru frumusețea sa naturală de peste o mie de ani. Ajungând în Guilin se simte ca călătorind într-o pictură tradițională chineză de cerneală. E imposibil de descris cu acuratețe peisaj montan din altă Guilin cu cuvinte - peisajele sale este una care trebuie să fie văzut.

Locații

  • Guilin

    31 Chaoyang Xilu Guilin, Guangxi, China 541004

    Întrebări