Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Clemson University College of Education

Clemson University College of Education

Clemson University College of Education

Introducere

Colegiul de Educație al Universității Clemson este un lider transformator în îmbunătățirea sistematică a educației, începând de la naștere. Pregătim profesori, consilieri și lideri pentru școlile P-12; pregătiți consilieri pentru a servi în comunități; instruirea practicienilor, administratorilor și facultăților afacerilor studențești pentru a servi în învățământul superior; și să pregătească specialiști în formare și dezvoltare pentru afaceri și industrie. Dar facem și mai multe. Îi angajăm pe educatorii de mâine în cercetare de înaltă calitate și învățare profesională, care îi vor ajuta să facă diferența în lume.

Colegiul de Educație este dedicat îmbunătățirii educației și dezvoltării tuturor studenților, în special a celor din comunitățile defavorizate. Nu doar modelăm viețile indivizilor; de asemenea, ajutăm la transformarea familiilor și a comunităților. Vedem un rol semnificativ pentru colegiul nostru în dezvoltarea economică a statului și națiunii noastre și adoptăm misiunea de acordare a terenurilor Clemson pentru a îmbunătăți viețile cetățenilor din Carolina de Sud.

Colegiul Educației cuprinde trei departamente academice - Educație și dezvoltare umană; Dezvoltarea conducerii educaționale și organizaționale; și Predare și Învățare - și Școala de Educație Eugene T. Moore, care găzduiește o sală de clasă și o pregătire clinică renumită la nivel național pentru profesori de pre-serviciu, mentorat profesional pentru profesori de carieră timpurie și educație continuă de ultimă oră pentru profesori în serviciu. Școala este numită după regretatul Eugene T. Moore, absolvent al Universității Clemson din 1949, care și-a dedicat viața adultă educației ca profesor, antrenor și director în județul Florence, SC. În 2002, Darla Moore, fiica lui Eugene T. Moore, iar Richard Rainwater i-a dat un cadou de 10 milioane de dolari lui Clemson pentru a numi școala în onoarea tatălui ei.

Performanța candidatului în Colegiul Educației este puternică și suntem dedicați cadrului nostru conceptual. Suntem acreditați la nivel național de statul Carolina de Sud, NCATE (recent fuzionat cu TEAC pentru a deveni CAEP) și CACREP. Programele noastre de pregătire a profesorilor, alfabetizarea și programele de conducere educațională a directorului și superintendenței sunt recunoscute la nivel național prin standardele lor de asociere profesională specializată.

Îmbrățișăm un angajament față de o facultate diversă, personal și corp de studenți și le oferim tuturor experiențe diverse în cadrul programelor noastre. Găzduit în Colegiul de Educație se află programul numit Call Me MISTER®, precum și Centrul Charles H. Houston pentru Studiul Experienței Negre în Educație. De asemenea, găzduim Centrul / Rețeaua Națională de Prevenire a Abandonului și Centrul de Recuperare a Lecturii® și Educație timpurie pentru Carolina de Sud.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Clemson

    Sikes Hall,105, 29634, Clemson

    Întrebări