Keystone logo
Clarke University

Clarke University

Clarke University

Introducere

Clarke University s-a mutat în secolul 21 cu o tradiție impresionantă de excelență în educație. Clarke a fost înființată în 1843 și este numită după o femeie irlandeză, Mary Frances Clarke, care a fondat o congregație de femei religioase, surorile de caritate ale Sfintei Fecioare Maria (BVM). Când comunitatea a sosit în orașul fluvial Dubuque în 1843, aceasta era teritoriul pionier. Orașul s-a schimbat radical de-a lungul anilor, în timp ce vibrația și frumusețea râului Mississippi rămân.

Clarke University a rămas „progresivă cu vremurile” de-a lungul creșterii și schimbării sale. Pe măsură ce s-au dezvoltat noi programe, Clarke a continuat să provoace și să sprijine studenții, care sunt inima instituției, în dezvoltarea lor intelectuală și personală. Clarke este cunoscut pentru lunga sa tradiție de excelență în educație, iar studenții, facultățile și personalul său lucrează împreună pentru a menține și a consolida acel patrimoniu.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dubuque

    Clarke Drive,1550, 52001, Dubuque

    Întrebări