Keystone logo
© Carrianna Field
City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

Introducere

ne

Școală de limbi străine City Hall School of Languages a început să funcționeze în 2006 ca o școală de limba engleză și spaniolă pentru străini.

Astăzi, având în vedere cererea actuală pentru limbi și datorită pregătirii academice a profesorilor noștri, de asemenea, oferim cursuri intensive în limba germană, franceză, italiană și rusă.

Suntem un vizionar academie și cunoștințe în continuă evoluție, am demonstrat adaptarea la cerințele și nevoile. Astfel, am devenit o școală privată pionier în León în adaptarea unui sistem de învățământ tradițional la cele mai noi tehnologii. Avem un laborator de limbă modernă, necesară și esențială pentru îmbunătățirea specifică a instrumentului de compresie orală. În plus, toate sălile de clasă noastre sunt echipate cu table interactive și utilități care oferă resurse infinite de a îmbogăți o clasă tradițională și de a crea o predare interactivă, care influențează pozitiv învățarea orice limbă.

Sistemul nostru de lucru este de a menține grupuri mici de maximum șase elevi pe clasă, pentru a se asigura calitatea copiilor didactice și adulți. Cu acest număr de elevi per grup putem oferi o atenție individualizată, adaptarea ritmului de învățare și de nevoile specifice ale fiecărui elev.

Student îmbunătățită, care a primit, de asemenea, să se diferențieze clase gramaticale, de profesori calificați, a vorbi, predate de profesori nativi.

Datorită acestor resurse tehnologice și umane, am reușit să lucreze în mod independent, pe cele patru abilități de învățare a limbilor străine, creând astfel un echilibru care îmbunătățește considerabil rezultatul final care devine student.

locație

71679_1.jpg

Locații

  • León

    Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări