Keystone logo
© BIMM University
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Introducere

Bine ati venit la City & Guilds of London Art School, un non-profit, specialist în instituții de învățământ superior dedicat predării și inspira următoarea generație de profesioniști creativi. Va punem la dispozitie o alternativa importanta pentru alte modele de artă și ambarcațiuni de învățământ superior din Marea Britanie.

Toate cursurile noastre au un palmares dovedit și sunt respectate pe scară largă. Noi oferim cursuri universitare și postuniversitare în contemporane Fine Art (BA (Hons) și MA), Conservarea bunurilor culturale (BA (Hons) și MA), și cioplirea Istorice (Diplomă și Diplomă de studii aprofundate), precum și o diplomă Fundația art și design. Vă rugăm să vizitați paginile individuale de program pentru a afla mai multe despre cursurile noastre.

În timp ce taxele noastre sunt în conformitate cu grade standard, Marea Britanie, avem un angajament la un nivel ridicat de timp de contact cu tutorii, dintre care toți sunt profesioniști activi. Va oferim, de asemenea, un număr semnificativ de burse și burse pentru a ajuta pe elevi să finanțeze studiile lor, datorită unei game largi de binefăcători generoase care recunosc angajamentul Scolii de Arta pentru excelenta. Studenții de pe cursul nostru BA (Hons) pot fi eligibile pentru împrumuturi pentru studenți finanțate de guvern.

PREDARE Personalul nostru raporturi de studenți sunt generoase, iar predarea pe toate cursurile se desfășoară în întreaga săptămână. Predarea se realizează de către artiști și practicieni în topul domeniilor lor profesionale, care oferă în mod colectiv o gamă variată și dinamică de expertiză și puncte de vedere. Caracterul de specialitate al Scolii de Arta înseamnă că ne putem concentra pe excelenta si sa ofere atentia unu-la-unu subiecții impun. Noi credem în curiozitate, ambiția și învățarea prin procesul de luare. Fiecare student este încurajat și sprijinit să depășească propriile așteptări.

Educația oferim este atât largă și profundă. Noi combina predarea bazate pe aptitudini cu contextuale prelegeri și seminarii Art Istorii care angajează muzee și galerii din Londra ca o resursă esențială pentru călătorii de studiu orientate regulate. Desenul este fundamental pentru toate cursurile noastre cu un dedicat desen Studio deschis tuturor, în timp ce fructuoase polenizare încrucișată a subiecților îi ajută pe elevi să dezvolte o înțelegere profundă a practicii lor.

LOCALIZARE SI FACILITATI Noi am fost pe site-ul nostru Kennington din 1879, care cuprinde în prezent o terasă georgiană și-a construit cu scop studiouri Victorian situat vizavi de stația de metrou Kennington, împreună cu spații largi studio flexibile, pentru Diploma Fundației într-o clădire ex-depozit din anii 1930 învecinate. Avem galerii și muzee din Londra se ajunge foarte ușor, cu Galeria Națională la doar câteva stații distanță, iar cele două galerii din East End și muzeele South Kensington doar o călătorie tub de 20 de minute. Aceasta zona de Sud Londra devine rapid un sfert cultural cu Newport Street Galeria lui Damian Hirst, Gasworks, Beaconsfield și numeroase alte galerii într-o scurtă plimbare. rețeaua noastră relație cu organizațiile culturale, muzee și galerii este vastă și atât la nivel local (Londra) și la nivel mondial, inclusiv parteneriate în Veneția, Tokyo și Berlin.

Noi recunoastem studioului ca un spațiu pentru efort creativ, de analiză și de experimentare, iar studenții sunt alocate spații de lucru dedicate care susțin practica lor intensivă, concentrat și full-time. Fiecare zonă a spațiului de lucru este conceput cu practica studentului în minte dacă acesta este studioul un nivel ridicat de artiști ", cu tavan lumină naturală la nord, sau un laborator de cercetare de conservare. În plus, elevii au acces la Expert- resurse rula specializate și ateliere de lucru, inclusiv studio de desen, sala de imprimare, atelierul de lemn, atelier de turnare, atelierul de sticla, Biblioteca Sackler si studio de IT, precum și accesul la facilitățile de specialitate mai mici, cum ar fi o turnătorie , cuptoare ceramică și o cameră obscură fotografic.

SPRIJIN ȘI COMUNITATE Ne desfasuram activitatea pe o scară umană, cu aproximativ 230 de studenți și cadre didactice 80+. Acest lucru ne permite să lucrăm cu studenții noștri ca membri distincte și importante ale comunității noastre plină de viață și de angajarea creativă. Ne pasa de progresul individual și de ședere în comunicarea activă cu absolventii nostri, dintre care mulți sunt lideri în domeniile lor. Studenții beneficiază, de asemenea, de colaborari cu patrimoniu, instituții de conducere creative și legate de artă și inițiative, care oferă oportunități pentru o experiență de muncă voluntară, punerea în funcțiune și simbolizează munca de student.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați siteul nostru.

Întrebări