Keystone logo
© BIMM University
City University of London

City University of London

City University of London

Introducere

City , Universitatea din Londra este un loc special. Cu pricepere și dedicație, am folosit educația, cercetarea și întreprinderea pentru a transforma viața elevilor, comunității noastre și a lumii de peste o sută de ani.

Excelență academică pentru afaceri și profesii

Suntem o instituție internațională de conducere și suntem dedicați excelenței academice și ne concentrăm asupra afacerilor și profesiilor.

Instituție cu o înaltă clasificare

Suntem mândri de calitatea educației, cercetării și întreprinderii noastre și de pozițiile noastre înalte în sondajele recente. City este:

  • în top 15 în Marea Britanie pentru perspectivele de absolvent ( The Times și Sunday Times University League Tabelul 2017 )
  • Al 27-lea în Marea Britanie în "tabelul de mese" ( Times Higher Education ) alături de cele mai importante universități ale grupului Russell

Cercetare de frunte în lume

Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF) 2014, un exercițiu de evaluare a calității cercetării în toate instituțiile de cercetare de învățământ superior din Marea Britanie, evaluat 75,7% din City observațiile lui ca fiind de lider mondial 4 * (23,3%) și excelent la nivel internațional 3 * (52,4 %) calitate.

O comunitate internațională vibrantă

Perspectiva noastră este cu adevărat globală. Salutăm studenți, cadre universitare și personal profesionist din întreaga lume, lucrăm la niveluri internaționale de excelență în cercetare și cultivăm o rețea în creștere de parteneriate internaționale de cercetare.

Locație centrală din Londra

Suntem situați în inima Londrei , la mică distanță de câteva stații de metrou centrale și la câțiva pași de Biblioteca Britanică și West End. Suntem la cateva minute de Piata Mile - cartierul financiar renumit din Londra - si sediul institutiilor financiare si profesionale, complexe artistice majore si birouri media, spitale de predare si centre de specialitate medicale de cercetare.

De la înființarea noastră de peste un secol în urmă, ne-am bucurat întotdeauna de legături profunde cu City Londra. Lordul primarului din Londra este Rectorul City iar multe companii din City Londra sunt susținători de lungă durată ai City .

Locații

  • London

    City, University of London Northampton Square, EC1V 0HB, London

Întrebări