Keystone logo
Citrus College

Citrus College

Citrus College

Introducere

Sărbătorirea peste 90 de ani de serviciu, Citrus Colegiul este situat în Glendora la poalele Munților San Gabriel, de aproximativ douăzeci și cinci mile nord-est de Los Angeles metropolitane. Colegiul are distincția de a fi cel mai vechi colegiu comunitate în Los Angeles și cel mai vechi al cincilea în stat.

Citrus Colegiul a fost fondat în 1915 sub conducerea lui Dr. Floyd S. Hayden, Care a contribuit la mișcarea colegiu în California. Din 1915-1961, de fotbal a fost operat de Uniunea Citrus High School District.

În luna iulie 1961, Citrus Community College District a fost creat pentru a include districte școlare unificat Azusa și Glendora. În 1967, districtul extins pentru a include districtele școlare Claremont, Duarte și Monrovia.

Astăzi, Citrus Colegiul ocupă un campus 104 de acri. Colegiul se confruntă în prezent un proiect de extindere facilități major care va schimba aspectul campus. Colegiul înscriși 27 de studenți în 1915 și în prezent de fotbal deservește mai mult de 11.000 de studenti.

Clasele sunt oferite pe o Calendarul 16 săptămâni (toamna si primavara semestre), Precum și într-o varietate de opțiuni de bază non-tradiționale de planificare - de șase săptămâni de iarnă intersession, seri, începe cu întârziere și sfârșit devreme, sesiuni de vară, și formate de clasă optionale, cum ar fi cursuri online de învățământ la distanță și învățământ la distanță integrate clase.

Misiune

Citrus Colegiul oferă instruire de înaltă calitate, care împuternicește studenții să concureze la nivel global și de a contribui la creșterea economică a societății de azi.

Suntem dedicat pentru incurajarea o comunitate educațională diversă și mediu de învățare cultural care sprijină succesul elevilor în exercitarea de excelență academică, oportunitate economică, și realizare personală.

Acreditare

Citrus Colegiul este acreditat de către Asociația de Vest din școli și universități (WASC). Multe săi de membru profesionale includ Asociatia Americana a Colegii comunitar (AACC) și Community College Liga California (CCLC).

Locații

  • Los Angeles

    1000 West Foothill Boulevard Glendora, 91740, Los Angeles

    Întrebări