Keystone logo
CISET - Università Ca' Foscari Venezia Master în economie și management al turismului
CISET - Università Ca' Foscari Venezia

Master în economie și management al turismului

Treviso, Italia

1 Years

Italiană

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.500 / per course

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul universitar de prim nivel în economie și management al turismului s-a născut în 1993, cu scopul de a oferi pregătire managerială la nivel înalt în sectorul turismului. Inovând continuu, se propune ca un curs de formare de excelență și unul dintre cei mai populari maeștri în prezent în turism din sector.

Cursul, desfășurat la Campusul Ca 'Foscari din Treviso, este împărțit în prelegeri și activități de formare, cum ar fi lucrul în grup, studii de caz, proiecte live (proiecte de învățare în care studenții acționează ca consultanți în proiecte ale clienților reali).

Inovația, digitalul și contactul foarte puternic cu lumea afacerilor din sector sunt principalii piloni la baza Masterului în management economic și turistic. Studenții care participă la acesta lucrează profesional în domeniul ospitalității, intermedierii, evenimentelor, promovării culturale și teritoriale, consultanței și transportului.

Prognozele recente ale UNWTO – Organizația Mondială a Turismului – estimează o redresare a turismului care în 2024 va reveni chiar la nivelurile record pre-covid din 2019. Toate sursele autorizate indică, de asemenea, că turismul post-pandemic va fi diferit, necesitând inovare, abordări noi, competențe profesionale la nivelul noilor nevoi. Elevii din clasa 2022/23 se vor putea prezenta pregătiți pentru numire, gata să înceapă o carieră într-un mediu de lucru reînnoit și plin de viață.

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Managementul Turismului Durabil
  • Leiria, Portugalia
 • Master în managementul ospitalității și turismului
  • Thessaloniki, Grecia
  • Online
 • Master Management Responsabil Turism
  • Leeds, Regatul Unit