Keystone logo
© BIMM University
CIM Academy

CIM Academy

CIM Academy

Introducere

Despre noi

CIM (Chartered Institute of Marketing) este cel mai important organism de marketing din lume, iar CIM Academy este singurul centru de studiu deținut de CIM. Oferim o gamă largă de calificări de marketing, digitale de marketing la nivel mondial prin opțiuni flexibile de studiu pentru a se potrivi cu stilul tău de viață ocupat. Ca profesionist în afaceri, care intenționează să vă sporiți aptitudinile, suntem alegerea dvs. naturală a unui partener dacă sunteți serios în ceea ce privește obținerea unor calificări practice, respectate și recunoscute pe plan internațional.

Să vă susținem tot drumul

Echipa de asistență de la CIM Academy vă asigură că beneficiați de cea mai bună experiență de învățare. Acestea vă vor sfătui și sprijini, ajutându-vă să vă planificați și să vă gestionați învățarea de-a lungul cursului și vă veți monitoriza progresul pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun termen limitat important de-a lungul drumului. De asemenea, vă vor ajuta cu toate aspectele administrative ale cursului dvs., permițându-vă să vă concentrați asupra studiilor.

Când alegeți să studiați cu noi, aveți de asemenea acces la:

 • Resurse excelente de calitate și expertiză.
 • Excelente cursuri academice și de afaceri - de la echipa noastră de experți în livrare, care sunt lideri în domeniul lor.
 • Rețea foarte susținută - de la o echipă de asistență dedicată, Echipa de livrare a experților și alți delegați.
 • Acces 24/7 la portalul de învățare al CIM Academy - comunitatea online de învățare care vă susține pe tot parcursul studiilor. Pe lângă capacitatea de a colabora cu alți delegați și cu echipa noastră de experți, găzduiește o gamă largă de instrumente online, șabloane, podcast-uri și linkuri către lectură relevantă pe care le puteți utiliza atât la locul de muncă, cât și în misiunile dvs.
 • Excelente rate de trecere și premii pentru realizări remarcabile.
 • O reputație de neegalat - peste 90% dintre delegați noștri ne-ar recomanda.
 • O selecție de locații pentru atelier - studiu în centrul Londrei sau la Moor Hall, casa CIM. Sau, dacă aveți un grup sau o echipă de formare, putem oferi calificările la alegerea locației dvs. - sunt de asemenea disponibile opțiuni pentru croitorie.
 • CPD - demonstrându-vă angajamentul de a vă îmbunătăți și dezvolta mai mult abilitățile.

Locații

 • Cookham

  Cookham, Regatul Unit

 • London

  Garfield House, 86 Edgware Road, W2 2EA, London

Întrebări