Keystone logo
CIFFOP

CIFFOP

CIFFOP

Introducere

CIFFOP, Centru de resurse umane CIFFOP (Centrul Intesisciplinar pentru Educația Resurselor Umane ) a fost înființat în 1971 datorită inițiativei vizionare a Profesorului Nicole Catala și susținerii mai multor profesioniști în domeniul resurselor umane, toate având o viziune remarcabilă asupra viitorului și importanței umane Funcțiile de resurse.

Primul institut universitar dedicat educației profesioniștilor din domeniul resurselor umane, în cooperare directă cu lumea afacerilor CIFFOP este un institut care face parte din prestigioasa universitate din Paris, Panthéon-Assas și singurul centru dedicat instruirii managementului resurselor umane în cadrul Rețeaua Universității Sorbonne. Acesta oferă mai multe grade avansate de master (Master 2) în resurse umane și de coaching. Obiectivele CIFFOP sunt de a pregăti studenții, absolvenții de școli de afaceri și programele postuniversitare (Master 1), pentru a face față provocărilor de mâine și schimbărilor în profesie, pentru a le pregăti pentru a-și asuma responsabilități în toate domeniile managementului resurselor umane și relații de muncă: managementul resurselor umane în întreprinderi, companii multinaționale, organizații internaționale, servicii de fond, unități de afaceri și firme de consultanță.

Diplome de conducere de pionierat

Directorii de diplome succesiv s-au angajat în mod continuu în măsuri inovatoare care prelungesc rolul de pionier al CIFFOP, fapt evidențiat de numărul tot mai mare de profesioniști în domeniul resurselor umane, de dezvoltarea unui sistem de mentorat profesionist cu resurse umane foarte înalte grupuri de studenți sau patru studenți), internaționalizarea programelor de formare (inclusiv o excursie de studiu în străinătate în fiecare an începând din 2004) și, începând cu 1998, constituirea unui program de ucenicie a studiilor de lucru. Multe inovații educaționale sunt rezultatul cooperării permanente dintre lectori și absolvenți ai CIFFOP.

Bazându-se pe acest succes, CIFFOP și-a creat Masterul Internațional de Management al Resurselor Umane în 2007, predat exclusiv în limba engleză. Acest grad este destinat în principal studenților străini: www.ciffop.fr/international . Pentru a răspunde nevoilor directorilor de afaceri care doresc să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele în domeniul managementului resurselor umane, CIFFOP a stabilit un program executiv la Paris în 2009 și la Luxemburg în ianuarie 2011.

Clasat ca lider în reviste de specialitate

Programul de masterat inițial al CIFFOP este clasat pe locul al doilea în clasamentul "Liaisons Sociales & Kelly Service" al celor mai bune programe de formare inițială în domeniul resurselor umane. Programul Executiv al CIFFOP este deja clasificat de revista "Management" ca fiind unul dintre cele mai bune programe de Master în Educație Continuă (noiembrie 2011). Astfel, CIFFOP se confruntă cu provocarea de a fi o școală de formare profesională în domeniul managementului resurselor umane într-un cadru universitar, în care studenții beneficiază de o pregătire academică de înaltă calitate, într-un mediu excepțional, oferind facilități personalizate și cele mai moderne metode de predare.

Locații

  • Paris

    Management Sciences House 1, rue Guy-de-la-Brosse, 75005, Paris

Întrebări