Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Introducere

CIES OFERĂ SOLUȚII BAZATE PE CERCETARE ȘI PROGRAME DE ÎNVĂȚĂMÂNT ACADEMICE ȘI EXECUTIVE DE NIVEL SUPERIOR PENTRU LUMEA SPORTULUI

CIES - International Centre for Sports Studies , este un centru de studii independent situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca o fundație între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.

Folosind o abordare multidisciplinară, CIES oferă servicii de cercetare, educație de nivel superior și consultanță lumii sportului cu scopul de a depăși complexitățile sportului în societatea actuală și de a îmbunătăți modul în care acesta este guvernat și gestionat în toate sporturile.

Ca centru internațional, CIES menține un personal calificat și divers și își extinde continuu parteneriatele cu persoane fizice, universități și organizații sportive din întreaga lume.

Misiunea noastră

CIES încurajează progresul continuu și dezvoltarea durabilă în managementul sportului în întreaga lume prin utilizarea pe deplin a rețelei sale internaționale de parteneri. Promovăm în mod activ schimbul continuu de cunoștințe și experiențe de la toți partenerii noștri de cercetare și educație. CIES este locul în care cercetarea academică se întâlnește cu managementul practic, rezultând soluții bazate pe cercetare care pot fi adaptate nevoilor și cerințelor locale.

Locații

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Regatul Unit

  • Milan

   Milan, Italia

   Întrebări