Keystone logo
© CUHK
The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

Introducere

CUHK Business School a deschis un drum pentru educația în afaceri în Hong Kong și Asia din 1963, cultivând absolvenți cu rezultate înalte care conduc și modelează peisajul afacerilor globale. Acest spirit de conducere și inovare se află în centrul moștenirii noastre, deoarece CUHK are prima școală de afaceri din Asia care oferă o suită completă de programe de licență în administrarea afacerilor (BBA), master în administrarea afacerilor (MBA) și executive MBA (EMBA). . Astăzi, facultatea noastră de clasă mondială și cercetarea de ultimă oră continuă să hrănească lideri, antreprenori și administratori sociali abili, cu rețeaua noastră mândră de peste 40.000 de absolvenți care au un impact semnificativ în Delta râului Pearl, Asia Pacific și nu numai.

Vision & Mission

Viziunea noastra

Pentru a dezvolta lideri mondiali de afaceri pentru secolul asiatic.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să continuăm să fim de pionierat în dezvoltarea liderilor globali echipați pentru a face față provocărilor și oportunităților secolului asiatic, oferind un mediu de învățare bogat, care să ofere oportunități de auto-descoperire, construirea caracterului, crearea, partajarea și aplicarea cunoștințelor.

Avantajele noastre

Inovaţie

Încurajăm inovația și gândirea creativă sub toate formele și încurajăm studenții și personalul nostru să exploreze idei și posibilități noi. Dezvoltăm atitudini antreprenoriale într-un mediu favorabil și oferim abilitățile necesare pentru a concura într-o lume a afacerilor bazată pe tehnologie.

Perspectiva globala

Îmbrățișăm o perspectivă globală în tot ceea ce facem și oferim oportunități de expunere și experiențe de primă mână. Ne dezvoltăm studenții și personalul pentru a fi adaptabili și de succes în diverse culturi și medii în această lume în schimbare rapidă.

Conector Greater Bay Area

Suntem una dintre cele mai consacrate universități din GBA și contribuitori activi la dezvoltarea socio-economică a acestei regiuni. Aceste contribuții sunt posibile prin capacitatea noastră unică de a orchestra sinergia între activitățile de predare, aplicațiile de cercetare, implicarea absolvenților și accesul la o rețea de antreprenori și afaceri regionali.

Scop social

Cu credința noastră în dezvoltarea întregii persoane și în educația transformatoare, ne angajăm să cultivăm o mentalitate responsabilă social în oamenii noștri, să contribuim la un mediu de afaceri sustenabil și să avem un impact pozitiv pentru îmbunătățirea societății.

Caracteristici Campus

Campusul Universității Chineze din Hong Kong (CUHK) este construit pe un deal și este cel mai mare și cel mai uimitor din Hong Kong. Cea mai mare parte a acestei zone este acoperită de verdeață, care este frumos sculptată în stânci pe trei platouri, și cuibărite printre verdeață sunt clădiri cu bun gust, care prezintă un amestec de stiluri arhitecturale chinezești și occidentale. Campusul CUHK este un refugiu faimos pentru multe varietăți de floră și faună, pe care s-a avut mare grijă pentru a le proteja și a îmbunătăți. De asemenea, oferă vederi panoramice ale portului Tolo și ale lanțurilor muntoase din apropiere.

De la un portal IT pentru studenți, biblioteci, programe de îmbunătățire a învățării și îngrijire medicală până la planificarea carierei și multe alte servicii, CUHK oferă sprijin academic și personal deplin studenților săi postuniversitari din campus.

Biblioteca CUHK

Biblioteca CUHK este o bibliotecă de cercetare lider în Asia de Est și are o colecție bilingvă semnificativă de resurse electronice și tipărite. Misiunea sa este de a colabora în crearea, accesul, diseminarea și păstrarea cunoștințelor pentru a inspira și sprijini CUHK în cercetarea, învățarea și predarea sa. Biblioteca CUHK lucrează îndeaproape cu profesorii și studenții și are legături puternice de colaborare cu alte biblioteci universitare din Hong Kong, China Mare și la nivel internațional.

Biroul pentru afaceri studențești (OSA)

Pentru a ajuta studenții să exploreze și să experimenteze diferite aspecte ale vieții universitare și să profite la maximum de aceasta, Biroul pentru Afaceri Studențești oferă o varietate de activități și servicii.

Centrul de Servicii de Tehnologia Informației (ITSC)

ITSC acceptă portalul universitar unic MyCUHK, care permite accesul personalizat la serviciile de e-mail cloud, serviciile de bibliotecă și Sistemul de informare a studenților din China (CUSIS) pentru gestionarea detaliilor personale de studiu. ITSC oferă, de asemenea, facilități IT, rețele din campus și în afara campusului, sisteme de eLearning, training online și ateliere.

Centrul pentru îmbunătățirea învățării și cercetare (CLEAR)

CLEAR organizează programul Îmbunătățirea învățării postuniversitare (IPL) pentru a introduce abordările, metodologiile și cadrul pentru a echipa munca cercetătorilor într-o manieră formală și structurată; pentru a promova excelența și bursa Universității în predare și învățare; și pentru a dota studenții postuniversitari cu abilități și cunoștințe esențiale pentru cercetarea lor.

Serviciul Universitar de Sănătate

Serviciul de Sănătate Universitar oferă studenților cu normă întreagă servicii medicale, dentare și de promovare a sănătății în campus. Echipa noastră medicală include medici cu normă întreagă pentru a oferi îngrijire cuprinzătoare de medicină de familie membrilor Universității. Clinica de sănătate este dotată cu o sală de operație minoră, un dispensar, un laborator medical și o unitate de kinetoterapie pentru a oferi servicii medicale primare și de îngrijire dentară. Serviciile medicale sunt în general gratuite, în timp ce Unitatea Stomatologică percepe o taxă nominală.

Facilitati sportive

Distracția și fitnessul oferă echilibrul atât de necesar pentru muncă și studiu. CUHK și colegiile sale oferă o mare varietate de facilități sportive, inclusiv stadioane, sală de sport, o piscină de dimensiuni olimpice, terenuri de tenis și squash, săli de fitness și un centru de sporturi acvatice. Colegiile oferă, de asemenea, locuri de grătar pentru închiriere de către personal și studenți.

Alte facilități disponibile în campus: servicii de transfer cu autobuzul, restaurante, librărie, bănci, ghișeu de suveniruri, supermarket și salon de coafură.

  Admitere

  Trimiteți o aplicație online

  Creați un cont și trimiteți cererea pe portal.

  Trimiteți documente justificative

  Încărcați documentele dvs. pe portalul de aplicații și trimiteți documentele specificate la biroul de programe respectiv.

  Interviu (prin invitație)

  Candidații selectați pot fi notificați pentru interviuri față în față sau online.

  Rezultatul aplicației

  Solicitanții vor fi informați cu privire la rezultate prin e-mail.

  Depozit de plată

  Solicitanții reușiți trebuie să plătească depozitul ca confirmare a acceptării ofertei.

  Viză (dacă este cazul)

  Ofițerii noștri de program vă vor ajuta la solicitarea vizei odată ce sunteți admis în programul nostru.

  Cerinte pentru viza

  Politică flexibilă privind vizele:

  Aranjamentele de imigrare pentru absolvenții non-locali (IANG)

  Absolvenții non-locali care dețin o viză de student/permis de intrare pot aplica pentru schema „Aranjamente de imigrare pentru absolvenți non-locali” (IANG). Solicitanții de succes sunt eligibili să aplice pentru a rămâne în Hong Kong timp de 12 luni după absolvire pentru a căuta un loc de muncă.

  Statistica absolvenților

  Acreditări

  Acreditat AMBAAcreditat AACSB

  Clasamente

  • Universitatea Chineză din Hong Kong (CUHK) este una dintre cele mai bune universități publice din Hong Kong SAR, Hong Kong SAR. Este pe locul 47 în QS World University Rankings 2024.
  • #12 Clasamentul Universității din Asia
  • #53 în Cele mai bune universități globale
  • locul 26 la nivel global (al 5-lea în Asia) după QS
  • locul 31 la nivel global (al patrulea în Asia) de către Times Higher Education

  Locații

  • Sha Tin

   Sha Tin, Hong Kong

  Întrebări