Keystone logo
Christian University of Panama (Universidad Cristiana de Panama (UCP))

Christian University of Panama (Universidad Cristiana de Panama (UCP))

Christian University of Panama (Universidad Cristiana de Panama (UCP))

Introducere

În 2001, Dumnezeul nostru Atotputernic ne-a binecuvântat cu viziunea creării unei instituții de învățământ superior care să răspundă nevoilor de formare profesională din sectorul de vest al provinciei Panama, în special în municipiul Vista Alegre, districtul Arraiján, provincia Panama. Cu sprijinul unei echipe de lucru maiestuoase și a unor profesioniști cu o experiență excelentă în predare, documentul care formalizează interesul pentru crearea universității este prezentat Ministerului Educației, în conformitate cu reglementările în vigoare pentru crearea instituțiilor de învățământ superior în țară.

În 2003, Executivul a aprobat Decretul executiv nr. 42 din 22 iulie 2003, care a acordat „UNIVERSIDAD CRISTIANA DE PANAMÁ, SPECIALIZATĂ ÎN ȘTIINȚELE ADMINISTRATIVE ȘI TEHNOLOGICE”, autonomia juridică în funcționarea sa, propriul patrimoniu și dreptul de administrare a acesteia , precum și facultatea de a-și organiza planurile de studiu, programele și serviciile academice. În același an, au fost aprobate primele trei cariere oferite de universitate: licență în contabilitate, licență în marketing și licență în administrarea sistemelor de resurse umane.

Misiunea Universității noastre este „Să contribuim la formarea profesională de înaltă calitate a unui cetățean

integritate, cu principii creștine și morale în beneficiul societății panamene ", iar viziunea noastră este" să fim o universitate pionieră în formarea integrală a solidarității și valorilor creștine, cu excelență academică, tehnologie înaltă diversificată, cu capacitatea de a face față provocărilor cu succes și aptitudine antreprenorială creativă într-o societate modernă și globalizată ”.

Creată cu motto-ul „O universitate pentru toată lumea ...”, universitatea își deschide porțile pentru oricine dorește să își extindă cunoștințele și să se antreneze ca un profesionist drept și potrivit pentru exercitarea profesiei lor, fără distincție de rasă, ideologie, sex , situație economică sau socială. În 2004, alte cariere au fost supuse examinării Universității din Panama pentru aprobare.

În aprilie 2012, Universitatea a primit cu succes Raportul nr. 20-2012 din 26 aprilie 2012, „prin care se eliberează Raportul de inspecție favorabil al UNIVERSITĂȚII CRISTIANE DIN PANAMÁ (UCP) pentru admiterea în procesele de evaluare și acreditare a universității” Acest raport a fost primit de Comisia de Supraveghere Tehnică (CTF), iar raportul de autoevaluare instituțională a fost livrat în scopul acreditării Consiliului Național pentru Evaluare și Acreditare din Panama (CONEAUPA).

Locații

  • Vista Alegre

    Carretera Panamericana, , Vista Alegre

    Întrebări