Keystone logo
Christian Heritage College

Christian Heritage College

Christian Heritage College

Introducere

Christian Heritage College este un furnizor de învățământ superior privat complet acreditat situat la Carindale, Brisbane, aspiră să modeleze o alternativă creștină de învățământ superior. Pornind de la o viziune născută de profesorul emerit Brian Millis în 1986, Christian Heritage College există pentru a ne imagina cum ne gândim la înflorirea umană, vocație, chemare și integrarea credinței și învățării în toate domeniile eforturilor umane.

La Christian Heritage College , credem cu pasiune că educarea necesită un proces de formare și dezvoltare holistică. Prin urmare, cursurile Christian Heritage College nu se referă doar la obținerea unei diplome sau a unei abilități specifice stabilite pentru ocuparea forței de muncă viitoare (la fel de importante ca acestea), ci, mai degrabă, la dezvoltarea unor persoane întregi.

Christian Heritage College specializat în cursuri la nivel de grad, care sunt oameni care modelează și fac oameni. Cursurile noastre sunt predate de un personal excepțional care integrează credința în învățarea în diferite cursuri din cinci domenii - afaceri, educație, arte liberale / umaniste, științe sociale și ministere. În timp ce cursurile noastre sunt predate dintr-o perspectivă creștină, primim studenți din toate mediile și tradițiile.

Locații

  • Carindale

    322 Wecker Road, 4152, Carindale

    Întrebări