Keystone logo
Chosun University

Chosun University

Chosun University

Introducere

Universitatea noastră creează valoare de marcă globală.

Universitatea Chosun , una dintre primele 15 universități din țară, a construit relații surori cu mai multe universități străine remarcabile. Programele universitare surori au permis schimbul de profesori și studenți, care au adăugat valoare comunității noastre și au creat valoare de marcă globală. Reunind o gamă largă de opinii și preocupări ale membrilor universității într-un mod democratic și transparent, guvernarea universității a asigurat un mediu de co-prosperitate construit pe respect și armonie.

Universitatea noastră urmărește specializarea prin armonie și comunicare.

Viitorul universității și al comunității noastre poate fi găsit în educația specializată și încurajarea liderilor pionieri în domenii noi, creând în același timp armonie între științe umane, arte, științe și natură.

Universitatea noastră urmărește schimbarea generală și reforma.

Pentru a depăși numeroasele probleme actuale cu care se confruntă universitatea și pentru a ne atinge obiectivele educaționale, trebuie să alegem cu înțelepciune schimbări și reforme optime. Universitatea Chosun poate și va rezolva problemele actuale pe baza a ceea ce am realizat și va continua să se îmbunătățească pentru un viitor mai luminos.

Prin realizarea sistemului de cooperare universitară și industrială, educație avansată, infrastructură de cercetare și sisteme de sprijin pentru studenți care își respectă personalitatea și creativitatea, universitatea noastră va deveni cea mai bună universitate din provincia Honam, una dintre cele 15 universități de top din Coreea. și o universitate competitivă la nivel internațional în Asia de Nord-Est și nu numai.

Locații

 • Dong-gu

  Dong-gu, Coreea de Sud

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări