Keystone logo
Chonnam National University

Chonnam National University

Chonnam National University

Introducere

Chonnam National University este o sală de învățare și inteligență care a condus istoria și a luminat vremurile. A fost deschisă în 1952 cu credința că „a proteja țara este o universitate care hrănește oameni talentați” în mijlocul haosului și al războiului.

Pe fondul vremurilor în schimbare și dezvoltării civilizației, am preluat conducerea în protejarea valorilor universale ale democrației, drepturilor omului și păcii. Nu se temea de greutăți și persecuții. Sub steagul adevărului, creației și serviciului, am dorit să dezvoltăm mediul academic, să cultivăm resursele umane și să devenim o piatră de temelie a dezvoltării regionale și naționale.

O societate hiperconectată a fost deschisă cu inteligența artificială IoT și tehnologia informației și comunicațiilor TIC. Este, de asemenea, o eră a incertitudinii cauzată de „COVID-19”. Este o eră care necesită noi reguli și valori care depășesc normele și standardele existente. Este o eră de mare transformare în care totul, de la viața personală la ordinea mondială, se schimbă cu o viteză uimitoare.

Chonnam National University va prelua conducerea. Vom conduce inovația sistemului de învățământ pregătindu-ne pentru viitor și vom evolua într-o universitate orientată spre viitor. Vom conduce a 4-a epocă a revoluției industriale și a epocii post-coroană, cultivând spiritele creative, emoționale și comunitare.

Ne vom consolida în continuare poziția de universitate orientată spre cercetare. Susținem întregul ciclu de cercetare de la ideație la maturizare și finalizare și visăm să devenim o universitate care poate fi nominalizată la Premiul Nobel până la 100 de ani de la deschiderea școlii.

Fiind o universitate globală care face schimburi cu 557 de universități din 62 de țări, va crește din ce în ce mai mult. Folosind diversitatea cadrelor universitare cu mai mult de 100 de departamente, vom oferi toate studiile de care omenirea are nevoie și vom cultiva un intelect curajos, care nu este nimeni egal în lume.

Va deveni o comunitate academică în care cunoștințele avansate ale universității și știința și tehnologia remarcabilă sunt împărtășite comunității locale și coexistă. Va fi prima verigă dintr-un ciclu virtuos în care resurse umane excelente conduc inovația regională și creează o comunitate locală frumoasă. Prin urmare, se va stabili ca o „Universitate Chonnam demnă și liberă.

Vă cerem să fiți mereu alături de Chonnam National University , care avansează „mai puternic și mai demn”.

Locații

  • Buk-gu

    Buk-gu, Coreea de Sud

    Întrebări