Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Introducere

2

Universitatea de Stat din Chicago va sărbători sesquicentennial în 2017. Universitatea de Stat din Chicago a deschis porțile ca o școală de formare a cadrelor didactice într-o mașină neetanșe feroviar de marfa în Blue Island, Illinois, pe 2 septembrie anul 1867. Astăzi, în schimb, universitatea este un public pe deplin acreditat, instituție urbană situată pe 161 de acri-pitoresc într-o comunitate rezidențială pe Southside din Chicago. Pe parcursul primului an de la fondarea sa, CSU înscriși 62 de elevi. Actualul student de înscriere este de aproape 7.200.

Drumul de la atunci și până acum a fost marcată de o schimbare. Pe parcursul a peste 140 de ani, CSU și-a schimbat numele, focalizarea, guvernarea și locație. Dar, cu fiecare tranziție, universitatea a ținut ochii misiunii sale educaționale și îmbunătățite serviciile sale către Chicago și comunitățile sale înconjurătoare.

1

Astăzi, CSU este guvernată de un consiliu de administrație numiți de guvernatorul din Illinois. Universității Sciences cinci colleges- Health, Arte și Științe, Business, Educație și Farmacie - ofera programe de gradul de acordare 38 universitare și 30 de absolvent. In plus, CSU are o divizie de Educație Continuă și Programe non-tradiționale, care ajung la comunitate cu cursuri de extensie, de învățare la distanță și programe care nu-pentru-credit.

De la originile sale umile, Universitatea de Stat din Chicago a evoluat într-o universitate remarcabil, aclamat la nivel național, care oferă o educație de valoare adăugată pentru toți cei care intră săli de sfințite. În evoluție, pentru a reflecta în mod constant tendințele de stat-of-the-art în învățământul superior, Universitatea de Stat din Chicago pregătește studenții pentru succesul în secolul al XXI-lea.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Întrebări