Keystone logo
Charlotte Christian College and Theological Seminary Maestru al artelor în ministerele creștine urbane
Charlotte Christian College and Theological Seminary

Maestru al artelor în ministerele creștine urbane

Charlotte, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul Master of Arts în Urban Christian Ministries se află sub conducerea dr. James Logan. Este un program de șaizeci și patru (64) semestre de credit Master în Arte în programul de ministere creștine urbane. Acest program oferă studenților un studiu aprofundat care implică lucrări de curs, cercetare, practicum, stagiu și o teză. Scopul educațional al programului MAUCM este angajarea profesională în biserici, plantarea bisericii sau urmărirea educației suplimentare, fie pentru un Maestru al Divinității, fie pentru o altă diplomă de seminar avansat.

Studenții înscriși trebuie să mențină un GPA global de 2,5 sau mai mare pentru a continua în program. Studenții care scad sub 2,5 vor intra automat în probă academică. Studenții sunt așteptați să urmeze cu strictețe cursul de studiu necesar pentru concentrarea gradului.

Fiecare dintre cele patru (4) concentrații de studiu include treizeci și două (32) de ore de experiență pe teren, care sunt concepute pentru a oferi studentului o mai bună înțelegere a vieții urbane și a problemelor vieții urbane / metropolitane.

Toți studenții înscriși la programul de masterat în arte trebuie să aibă o anumită competență în limbile biblice.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare