Keystone logo
Charlotte Christian College and Theological Seminary

Charlotte Christian College and Theological Seminary

Charlotte Christian College and Theological Seminary

Introducere

Dr. Eddie G. Grigg este fondatorul Charlotte Christian College and Theological Seminary . Fiind convins că Dumnezeu dorea ca el să înceapă o școală evanghelică de educație postsecundară pentru pregătirea miniștrilor pentru a efectua urbanizarea Împărăției lui Dumnezeu și nevoia de a învăța Cuvântul lui Dumnezeu fără scuze, așa cum a suflat Dumnezeu, Dr. Grigg a început să caute pe cei care erau dispuși pentru a ajuta la îndeplinirea acestei viziuni.

El s-a apropiat de prieteni, Dr. Michael B. Steen și Dr. Daniel P. Kirk, pentru a se alătura efortului, împreună cu biserica pe care a slujit-o, Biserica Baptistă New Life, care a intrat cu entuziasm într-un parteneriat unic cu instituția embrionară și i-a oferit un loc de întâlnire. pentru primii șase ani.

Charlotte Christian College and Theological Seminary este o instituție academică care se angajează în avansarea globală a Evangheliei lui Iisus Hristos și a bisericii Sale prin intermediul formării educaționale. Obiectivul Charlotte Christian College and Theological Seminary a dezvolta lideri de servitori cu pregătire academică înaltă, abilități interpersonale și constituție morală. Dorința noastră este ca fiecare student să fie trimis în lume pregătit, instruit și echipat pentru a îndeplini Marea Comisie.

Locații

  • Charlotte

    East Independence Boulevard,7520, 28227, Charlotte

    Întrebări