Keystone logo
Chalmers University of Technology Master în Arhitectură și Design Urban
Chalmers University of Technology

Master în Arhitectură și Design Urban

Gothenburg, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 210.000 / per year *

În campus

* taxe de școlarizare pentru studenții din afara UE/SEE

Introducere

Domeniile arhitecturii și designului urban sunt esențiale pentru unele dintre cele mai presante provocări societale, de mediu și culturale cu care se confruntă omenirea în prezent. Absolvenții din acest domeniu trebuie să stăpânească o gamă largă de abilități, de la design, inginerie și tehnologie până la gândire critică.

Acest program de master oferă cunoștințele și know-how-ul necesare pentru a practica arhitectura și designul urban în mod profesional.

Programul pune accent pe o abordare orientată spre cercetare, anticipând provocările viitoare pentru arhitecți și designeri urbani. Profilul este atât practic, cât și condus de design, academic și teoretic.

Programul se bazează în mare parte pe proiecte și veți avea ocazia de a lucra în studiouri de design cu arhitecți și cercetători profesioniști cu experiență. Aceste studiouri formează medii de laborator, vizând specializările actuale din domeniu. Acestea sunt completate cu module de curs care analizează istorie, teorie, design și tehnologie, precum și leadership și practică profesională.

Veți avea acces la o infrastructură de clasă mondială, inclusiv spații de studio, o bibliotecă de arhitectură, ateliere de modele și fabricație digitală, un laborator de roboți și mai multe grupuri și centre de cercetare. O rețea națională și internațională este asigurată prin colaborări și parteneriate cu practicieni externi, cercetători, părți interesate și industrie.

Domeniile fundamentale ale programului abordează subiecte precum dezvoltarea arhitecturii aplicate, arhitectura urbană, arhitectura asistenței medicale, dezvoltarea durabilă și multe altele.

Studierea acestui program vă va pregăti pentru o carieră incredibil de plină de satisfacții și de incitantă în arhitectură și design urban, iar mulți dintre absolvenții noștri continuă să lucreze în firme de arhitectură de top, birouri de design urban și planificare urbană și organizații guvernamentale - atât în Suedia, cât și la nivel internațional.

Carieră

Un master în arhitectură și design urban oferă o gamă largă de oportunități de carieră, de la practică la cercetare. Majoritatea cursurilor noastre au o conexiune puternică și o colaborare cu industria și proiecte reale.

Absolvenții lucrează în birouri de arhitectură și design urban, birouri de urbanism și organisme guvernamentale. Domeniul de lucru este foarte internațional, iar absolvenții își găsesc adesea locuri de muncă în birouri de conducere din Suedia, cum ar fi White arkitekter, Wingårdhs, Semren Månsson, Kaminsky arkitektur, precum și în străinătate, de exemplu, MVRDV, BIG, Zaha Hadid, Foster & Partners, Herzog & de Meuron.

Cerințe generale de intrare

O diplomă de licență în știință, inginerie, tehnologie sau arhitectură

Pentru a îndeplini cerințele generale de intrare pentru un program de master la Chalmers (la nivel avansat/al doilea ciclu), viitorul student trebuie să dețină o diplomă care este echivalentă cu o diplomă de licență suedeză (minimum 3 ani, 180 de credite de învățământ superior suedez) fie în știință, inginerie, tehnologie sau arhitectură.

  • Toți solicitanții trebuie să își documenteze calificările academice formale pentru a-și dovedi eligibilitatea. Doar documentația de la universități recunoscute la nivel internațional va fi aprobată de Consiliul Suedez pentru Învățământul Superior, care gestionează site-ul web universityadmissions.se.
  • Dacă un solicitant este, de asemenea, deținător al unei a doua diplome, cum ar fi o diplomă de master, aceasta poate fi pentru a îndeplini cerințe specifice (cursului), nu poate fi utilizată pentru a îndeplini cerința generală de intrare pe cont propriu.

În ultimul an de studii de licență

Pot fi acceptați studenții din ultimul an de studii care nu dețin încă documentația privind gradul care urmează să fie finalizat.

Restricții

Gradele care sunt construite una pe cealaltă nu pot consta în același curs

Candidații care îndeplinesc cerințele generale de intrare pentru programele de ciclu al doilea (nivel de master) și eventual cerințe specifice de intrare pot fi admiși într-un program de master. Solicitanții nu pot fi evaluați ca necalificați în meritele academice de calificare care includ cursuri din planul programului în acele programe pentru care au aplicat, dacă acest lucru se întâmplă.

Cursuri incluse într-o diplomă de prim ciclu (nivel de licență) sau calificare profesională de minim 180 cr. (180 CP) sau calificarea străină echivalentă care sunt condiții prealabile pentru calificările de master nu pot fi incluse în calificările superioare. Acest lucru se aplică și cursurilor pre-condiții pentru programele de master, indiferent dacă acestea sunt incluse în calificarea de bază. *

*) Cadrul local de calificări pentru Chalmers University of Technology - calificări de ciclul I și II.

Restricții pentru cetățenii din Republica Populară Democrată Coreea (Coreea de Nord)

Chalmers nu poate admite solicitanții cu cetățenie a Republicii Populare Democratice Coreea doar la orice program sau curs, din cauza Regulamentului (UE) 2017/1509 al Consiliului din 30 august 2017 privind măsuri restrictive împotriva Republicii Populare Democrate Coreea și de abrogare a Regulamentului (CE) 329/2007.

Pentru solicitanții cu dublă cetățenie, dintre care unul este al Republicii Populare Democrate Coreea și celălalt al unei alte țări, cetățenia celeilalte țări are prioritate în acest sens.​

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări