Keystone logo
© Ulf Palm
Chalmers University of Technology

Chalmers University of Technology

Chalmers University of Technology

Introducere

Studiați modul suedez la Chalmers University of Technology

Oferind o educație cuprinzătoare în știință, inginerie, tehnologie și arhitectură, Chalmers University of Technology este una dintre cele mai respectate universități din Scandinavia și se clasează constant printre cele mai bune din lume. Chalmers este un nume cunoscut în Suedia, considerată cea mai reputată și cunoscută universitate din țară.

Când studiezi la Chalmers University of Technology, devii parte a unei culturi bogate și diverse, care se întinde încă din 1829. Pe lângă facilitățile și facultatea de clasă mondială, viața studențească este plină de distracție și aventură, cu sute de cluburi și societăți care oferă totul, de la balonare, robotică și jazz până la cluburi de teatru și sport. Această latură a vieții studențești este profund înrădăcinată în spiritul Chalmers , mai mult de jumătate dintre studenții noștri fiind implicați în viața culturală a Universității în acest fel.

Și când vine vorba de educație și cercetare la Chalmers, veți descoperi că vă aflați chiar la vârful domeniului dvs. Cu o valoare de peste două secole de excelență actualizată complet cu infrastructura și metodele de predare moderne, aici veți întâlni un mod foarte special de a face lucrurile. Când studiezi la Chalmers, înveți să gândești independent, folosind metode de inginerie în moduri inovatoare pentru a face față celor mai mari provocări cu care se confruntă societatea, de la schimbările climatice la revoluția digitală. Vă încurajăm creativitatea și credem în importanța gândirii libere. Pentru a facilita deschiderea și cooperarea între studenți și profesori, urmărim o atmosferă clasic scandinavă, una cu adevărat informală și neierarhică - modul suedez.

Și pe lângă o educație de clasă mondială, când studiezi la Chalmers, vei avea, de asemenea, șansa de a trăi într-unul dintre cele mai uimitoare și distincte orașe din toată Europa. Campusul nostru este situat chiar în inima orașului Göteborg, pe frumoasa coastă de vest a Suediei – unul dintre cele mai verzi orașe din lume, construit în jurul pădurilor, lacurilor, insulelor și râurilor. Dar Göteborg este celebrat și pentru atmosfera sa socială unică - un amestec perfect de farmecul orașelor mici și energia orașului mare. Clasat în mod constant drept cel mai prietenos și mai sociabil oraș din Suedia, Göteborg are o atmosferă spontană și relaxată, care îl diferențiază de multe alte orașe universitare din Scandinavia și Europa.

Durabilitatea, antreprenoriatul și egalitatea sunt aspecte esențiale ale tot ceea ce facem la Chalmers. Prin misiuni bazate pe proiecte, oferim experiență practică, de colaborare, concentrându-ne pe aplicarea cunoștințelor teoretice pentru a rezolva problemele actuale și viitoare. Avem conexiuni excelente cu mulți parteneri industriali și sociali relevanți, inclusiv giganți locali precum Volvo, SKF și AstraZeneca, asigurându-ne că cercetarea și educația noastră sunt întotdeauna strâns aliniate la provocările și aplicațiile din lumea reală. Accentul nostru global atrage studenți și personal din aproximativ 70 de țări și oferim aproximativ 40 de programe de master predate în întregime în limba engleză, pregătindu-vă pentru o carieră cu adevărat internațională.

Chalmers University of Technology este o universitate interesantă și dinamică, într-un oraș frumos și unic. Motto-ul nostru de astăzi rămâne același ca în 1829: Avancez — înainte.

Locații

 • Gothenburg

  Chalmers University of Technology

  • Lindholmen

   Hörselgången,4, 417 56, Lindholmen

   • Kungsbacka V

    Observatorievägen,90, 439 92, Kungsbacka V

    Întrebări