Keystone logo
© Carrianna Field
CEUPE

CEUPE

CEUPE

Introducere

MISIUNE

Misiunea CEUPE este de a-și instrui studenții printr-o formare practică 100% și o metodologie proprie online numită „Alumni” care abordează dimensiunea lor umană, pentru a le garanta o inserare rapidă și eficientă în lumea muncii sau actualizarea cunoștințelor care îmbunătățesc și faceți profilul dvs. profesional mai competitiv.

VIZIUNE

Viziunea CEUPE este să fie școala de afaceri online în limba spaniolă de referință internațională, atât pentru metodologia sa pedagogică, cât și pentru calitatea excelentă a programelor sale de formare.

VALORI

Există trei convingeri ale CEUPE care le ridică la Filosofia muncii și a valorilor:

1st.- Fiecare ființă umană are dreptul să fie instruită și să aibă acces la programe de calitate, în special cele cu resurse limitate, pentru care CEUPE - Centrul European pentru Studii Absolvențe și Afaceri oferă o mare varietate de programe de ajutor financiar direct pentru studiu. Toată formarea pe care o oferă este de calitate, globală și responsabilă din punct de vedere social, oferindu-i valori corecte și etice.

Al doilea.- Personalizarea prin adaptarea ofertei sale de formare la fiecare elev, deoarece fiecare dintre studenții săi este unic și așa îi tratează, personalizându-și acțiunile de instruire prin tutoriale, stimulând colaborarea lor activă și încurajând relațiile și relațiile interpersonale pentru a obține rezultatele aplicabile imediat în activitatea dvs. zilnică.

Al 3-lea.- Empatie, pentru că, în orice moment, întreaga echipă de oameni care alcătuiește CEUPE se străduiește, punându-se în locul elevului, să înțeleagă mai bine nevoile lor de formare și să le ofere cele mai bune soluții.

Locații

  • Madrid

    Costanilla de San Pedro, 2, 28005, Madrid

    Întrebări