Keystone logo
© Carrianna Field
CEU Universities CEU Educational Group

CEU Universities CEU Educational Group

CEU Universities CEU Educational Group

Introducere

Universitatea Abat Oliba CEU a fost fondată în 2003 la Barcelona. Este o instituție bazată pe idealurile Asociației Catolice de Propagandisti (Asociația Catolică Propagandistică). Principiul de bază în toate inițiativele sale este vocația sa de serviciu față de societatea catalană, care urmează spiritul creștin și, astfel, demnitatea inviolabilă a vieții umane.

Cadrul educațional al UAO CEU în ceea ce privește transmiterea cunoștințelor oferă o formare academică excelentă în clasă. Accentul este pus pe realitate, pe societatea în care elevii se vor dezvolta profesional. Comunitatea academică în ansamblu se implică în realizarea acestui obiectiv.

Din acest motiv, UAO CEU promovează printre studenții săi un angajament etic față de societate, în special cu cei fără apărare sau dezavantajați. Credem în „Universitatea ca loc de instruire solidară” (Papa Francisc). Fiecare membru al comunității universitare de la UAO CEU trebuie să fie conștient de faptul că excelența în formare și cercetare nu este decât o chemare la responsabilitate și o atitudine determinată în favoarea celorlalți.

Locații

  • Barcelona

    Carrer de Bellesguard,30, 08022, Barcelona

    Întrebări