Keystone logo
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy Master Oficial în Dezvoltare și Lansare de Proiecte Turistice
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

Master Oficial în Dezvoltare și Lansare de Proiecte Turistice

Barcelona, Spania

1 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Cu Masterul Oficial în Managementul Proiectelor Turistice*, 100% în spaniolă, vei dobândi abilitățile necesare pentru a crea și lansa noi produse turistice, vei aplica noi tehnologii pentru a inova în companii și destinații turistice și, în sfârșit, vei proiecta produse și servicii pentru a concura. pe piata internationala.

La CETT-UB dorim să oferim o soluție pentru absența unei pregătiri specifice în turism în sistemul universitar spaniol pentru a rezolva principalele provocări cu care se confruntă sectorul și principalele sale subsectoare, sectorul hotelier și sectorul gastronomic. Provocări și provocări rezultate din digitalizare și globalizare, în principal, precum și nevoia de a inova încorporând criterii durabile și respectul pentru mediu.

Aveți o idee pentru o afacere în turism și aveți nevoie de ajutor pentru ao dezvolta? Doriți să vă ajutați compania să-și îmbunătățească produsele și experiențele turistice cu soluții inovatoare? Ai un spirit antreprenorial și vrei să participi la dezvoltarea responsabilă și durabilă a turismului?

Masterul oficial în managementul proiectelor în turism vă va ajuta să vă conduceți proiectul spre succes.

 • Veți putea crea și lansa noi produse turistice pe piață.
 • Veți învăța principalele instrumente și cunoștințe pentru crearea și adaptarea produselor, atât din perspectivă intraprenorială cât și antreprenorială.
 • Veți dobândi abilitățile necesare definirii sistemelor de relații cu clienții prin dezvoltarea unor experiențe inovatoare.
 • Veți dezvolta abilitățile profesionale necesare în digitizarea cuprinzătoare a companiilor de turism.
 • Vei contribui la definirea politicilor și obiectivelor de internaționalizare ale companiilor din sectorul turismului, legate de dezvoltarea și lansarea de proiecte de turism antreprenorial pe o piață globală.
 • În plus, puteți lua mai mult de un itinerariu și puteți obține o specializare dublă sau triplă. Echipa noastră de servicii pentru studenți va explica toate detaliile.

De ce să studiezi Masterul Oficial în Managementul Proiectelor Turistice?

Cu Masterul Oficial în Managementul Proiectelor Turistice vei dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a dezvolta și lansa proiecte turistice competitive valoroase, care să răspundă nevoilor noilor tipuri de turiști.

Alege un sector cu viitor

 • Industria turismului reprezintă una dintre cele mai importante activități economice la nivel mondial și reprezintă 10% din PIB la scară globală.
 • Veți lucra în noua economie a experienței: veți genera produse și servicii memorabile, de succes, cu impact pozitiv asupra consumatorilor.
 • Te vei aprofunda în luarea deciziilor în medii de mare incertitudine. Astfel îți vei dezvolta capacitatea de adaptare la situații noi, aplicând tehnici analitice și de gândire laterală.

Antrenează-te pentru a-ți realiza visele

 • Veți învăța metodologiile și abilitățile pentru a vă transforma proiectul în realitate: tehnici de productivitate, planificarea și gestionarea momentelor critice în proiectarea modelelor de afaceri, instrumente de prototipare, obținerea de resurse, marketing digital, printre altele.
 • Puteți folosi propriile companii ale CETT-UB ca laboratoare pentru a învăța și a experimenta ideile, proiectele sau prototipurile dvs. Testarea acestora pentru a identifica zonele de îmbunătățire. Companiile proprii ale CETT sunt Hotel Alimara și Reședința Internațională de Studenți Ágora BCN.

Orientați-vă eforturile către succes

 • Veți cunoaște și aplica instrumente pentru inovarea disruptivă în turism, conducerea echipelor antreprenoriale precum și strategiile de accelerare a proiectelor antreprenoriale și a startup-urilor.
 • Veți dezvolta abilitățile de a gestiona tot felul de proiecte turistice.
 • Veți învăța cele mai utilizate metodologii de management de proiect în companie, cum ar fi Waterfall, Lean, Agile, Kanban sau Scrum.

Deveniți un agent de schimbare în compania sau organizația dvs

 • Veți dezvolta competențele cheie pentru a conduce procesele de inovare și transformare ale turismului în propria organizație sau afacere.
 • Veți genera noi produse și experiențe turistice datorită mentalității digitale, cu o viziune completă a consumatorilor de marketing, comunicare și turism, care vă va permite să conectați oamenii și să generați experiențe turistice de mare impact.

invata de la cei mai buni

 • Veți învăța cu ajutorul antreprenorilor locali și internaționali și al companiilor de turism, lideri în managementul intraprenoriatului, inovare disruptivă și colaborativă și echipe autogestionate.
 • Veți accesa primul loc în marketingul turistic: Masterul include un program amplu de vizite la companii, discuții susținute de experți și profesioniști din sector și prezența la evenimente care vă vor permite să experimentați direct industria turismului.
 • Vei colabora la proiecte cu companii din sectorul turismului, vei descoperi ultimele tendințe în marketing digital, inovație și sustenabilitate.
 • Veți vizita târguri de turism precum IBTM, Smart Tourism Congress CETT Barcelona, 4YFN, Mobile World Congress sau B-Travel, printre altele.
 • O facultate cu o carieră profesională reputată și solidă în domeniul antreprenoriatului, cu proiecte bazate pe strategii de generare de experiențe impresionante, marketing digital și inovație în turism.
 • Este singurul master oficial din Spania în antreprenoriat sau intra-antreprenoriat în companii și organizații turistice. Veți obține o diplomă oficială unică, eliberată de Universitatea din Barcelona și CETT, cu recunoaștere academică și profesională internațională.

Explorează noi piețe

 • Veți dobândi abilitățile pentru a face față cu succes schimbărilor care apar în procesele de internaționalizare a afacerilor și proiectele turistice și vă veți îmbunătăți angajabilitatea la nivel internațional.
 • Veți putea explora potențialul țărilor în curs de dezvoltare turistică pentru proiectul dvs., cu noi clienți, furnizori sau parteneri. Țările în curs de dezvoltare din turism sunt o sursă de inovație și de noi oportunități în afacerile turistice globale.
 • Veți gestiona dimensiunea internațională a afacerii ca strategie de redresare și îmbunătățire a poziționării globale a companiilor și a destinațiilor turistice.

Creați o rețea solidă de resurse și contacte care vă vor avansa cariera

 • Veți face parte dintr-un ecosistem antreprenorial al CETT-UB și al Universității din Barcelona, care vă va permite să vă îmbogățiți cu experiențe și învățare de mare impact și valoare pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională.
 • Vei avea acces la contacte, resurse și idei din domeniul antreprenorial care îți vor accelera dezvoltarea.
 • Veți putea prezenta proiectul sau ideea dvs. de afaceri la Premiile CETT pentru antreprenoriat și vă veți putea bucura de sfaturi personalizate din partea echipei de mentorat CETT.

Efectuați un stagiu de practică în ecosistemul antreprenorial

 • Veți putea desfășura stagii curriculare sau extracurriculare într-o companie sau organizație turistică datorită celor peste 900 de acorduri de colaborare cu companiile CETT-UB. Veți alege tipul de companie și departament, care poate fi o companie consolidată sau un startup în curs de dezvoltare, în funcție de interesele și nevoile dvs. (cunoașteți noi modele de afaceri, explorați domenii de îmbunătățire, aplicați cunoștințe și tehnici inovatoare etc.).
 • Datorită stagiilor de practică cu partenerii noștri, îți vei dezvolta capacitatea de a te adapta la noi medii și diferite probleme, extinzându-ți rețeaua de contacte profesionale.

* Denumire oficială: Master în Dezvoltare și Lansare de Proiecte Turistice. Cod 4317084 în Registrul universităților, centrelor și diplomelor (RUCT) al Ministerului Educației și Formării Profesionale al Guvernului Spaniei.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări